Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Valgfri middag i Ribe

Nyd en middag eller frokost med fish & chips, tapas eller burger hos Kolvig - by Skovmose, der ligger ud til Ribe Å.

Valgfri middag i Ribe

Nyd en middag eller frokost med fish & chips, tapas eller burger hos Kolvig - by Skovmose, der ligger ud til Ribe Å.

Kør en tur til Ribe og nyd et smagfuldt måltid og en smuk udsigt.  Den hyggelige restaurant Kolvig - By Skovmose ligger nemlig midt i smukke Ribe, i den restaurerede cikoriefabrik, hvor der er udsigt til Ribe Å.

 

Her serveres et stort udvalg af lækre frokost- og middagsretter, og med denne deal kan du frit vælge mellem 3 af de mest populære. Vælg mellem fish & chips med tartarsauce og dildmayo, tapas med fisk, skaldyr, charcuterie, danske oste og sødt eller en saftig okseburger med små kartofler og aioli. 

 

Uanset hvilken du vælger, er du garanteret en smagfuld oplevelse. Vær venligst opmærksom på, at måltidet kan indløses på tirsdage, onsdage og torsdage.

 

Du får:

 • Valgfri middag hos Kolvig - by Skovmose

Sweetdealpris 99 kr. Normalpris op til 199 kr. Spar op til 50 %

 

Vælg mellem følgende retter:

 • Fish & chips
  Kolvig - by Skovmoses fortolkning af den klassiske ret, hvor de serverer sej i orlydej, friterede små kartofler, brændt citron, tartarsauce og dildmayo
 • Tapas
  En variation af fisk, skaldyr, charcuterie, danske oste og sødt. Hertil serveres friskbagt brød og smør
 • Kolvigs burger
  Består af hjemmebagt burgerbolle, bøf af ca. 200 g hjemmehakket dansk kvæg, Gammel Knas, tørret dansk spegeskinke, syltet rødløg, agurk, tomat, salat og dressing. Hertil serveres friterede små kartofler med aioli

   

  Om Kolvig - by Skovmose

  Spisekortet tager udgangspunkt i det danske og nordiske køkken med elementer fra det klassiske, franske køkken. I restauranten laves al maden fra bunden – spørg endelig, hvis du vil vide mere, eller der skal tages særlige hensyn. Vi anbefaler, at i besøger Kolvig - By Skovmose tirsdag, onsdag eller torsdag, så I undgår tillæg, når i spiser i restauranten.

  Du kan vælge at nyde retten i restauranten, hvis bygning emmer af historie og er totalrenoveret med respekt og sans for alle detaljer. Og når vejret tillader det, kan I sidde udenfor på restaurantens sydvestvendte solterrasse med den brusende å i baggrunden. Vælger du at tage maden med dig hjem, er der et mindre gebyr, der betales direkte til Kolvig: 

  • Burger og fish & chips: 20 kr. 
  • Tapas: 30 kr.

  Der er dog ikke gebyrer fredage-lørdage, i uge 7 og på helligdage, da der her er et andet tillæg (se betingelser).

  Valgfri middag i smukke Ribe

  Her finder du os

  Sweetdeal
  Gammel Kongevej 60,16
  1850 Frederiksberg C

  Tlf: +45 82 82 00 04
  kundeservice@sweetdeal.dk
  CVR nr: 40066284

  Om Sweetdeal

  Tilbudsmail