Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Ad libitum på Restaurant FEAST

NYHED: Få 2 timers mad og drikke ad libitum på Restaurant FEAST, en del af MIB, og nyd det høje gastronomiske niveau.

Ad libitum på Restaurant FEAST

NYHED: Få 2 timers mad og drikke ad libitum på Restaurant FEAST, en del af MIB, og nyd det høje gastronomiske niveau.

Du og dine nærmeste kan godt glæde jer til det helt store festmåltid, når Restaurant FEAST for første gang byder velkommen til alle madglade Sweetdealere! 

 

Restaurant FEAST ligger på Aarhus Ø og er en del af det gastronomiske madimperium MIB. Her bydes du og dine gæster indenfor til smagsoplevelser i særklasse med alt, hvad du kan spise og drikke.

 

Som alle MIB-restauranter er FEAST kendetegnet ved sin brug af årstidens råvarer, der selvfølgelig er friske og lokalt forankrede, samt deres moderne gastronomi og klassiske retter i nye fortolkninger. Maden er nordisk inspireret, og her er noget for alle og enhver – store som små.

 

Hos Restaurant FEAST er både mad og drikke ad libitum og hentes i et selvbetjeningskoncept under uformelle, nordiske rammer. Glæd dig til at gå ombord i den lækre menu tilberedt fra FEASTs særlige signatur: Den indendørs kulgrill, Josperen. 

 

Du får:

  • 2 timers ad libitum mad og drikke

Sweetdealpris 315 kr. Normalpris 425 kr. Spar 25 %

 

Skal aftenen forlænges?

Hvis du ønsker at spise og drikke i længere tid, koster det 70 kr. pr. person pr. halve time. Dette afregnes direkte hos Restaurant FEAST.

 

Mad og drikke ad libitum

Forretterne serveres ved bordet, mens drikkevarer, snacks, hovedretter og desserter serveres fra kokkebaren omkring det åbne køkken, hvorfra du selv tager alt, hvad maven begærer. 

 

Josper-ovnen er en brænde- og kulfyret ovn med lukket ovnrum, hvilket giver maden smag af den aromatiske røg fra trækullene og tilbereder det til perfektion, uden at tørre ud.

 

Drikkevarerne på Restaurant FEAST består af flere slags øl, rødvine og hvidvine samt rosé og forskellige bobler. Derudover byder udvalget på sodavand, hjemmelavede safte og kombucha-drikke, som er brygget på en lille gård i Nordjylland. Alt i alt over 25 forskellige drikkevarer at vælge mellem.

 

Om MIB

MIB er et aarhusiansk madimperium bestående af en lang række virksomheder, der med Martin Ib i spidsen, har høje krav til både råvarer, smag, tilberedning næringsindhold og sundhed. 

 

MIB rammer bredt i sit udbud af restauranter med de gode råvarer, den gode smag og det visuelle udtryk som fællesnævner. Det ses også hos de mange cateringordninger, bagerier, restauranter og madmarkeder, der hører til navnet, og som du nok er stødt på i din færden i Aarhus.

 

I en bydel i sprudlende udvikling

Når du alligevel besøger Aarhus Ø for at spise dig mæt i de mange fristende herligheder, er det helt oplagt at kombinere madoplevelsen med et tur rundt i Aarhus's yngste bydel. Her kan du blandt andet se Danmarks højeste boligbyggeri, Lighthouse, tage form og beundre Isbjerget - et arkitektonisk imponerende boligbyggeri, der sender tankerne mod virkelige isbjerge.

All inclusive på Restaurant FEAST

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail