Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

"Rainbow Cubes" halskæde

Iklæd dig en hel regnbue af farverige ædelstene samt forgyldt sterling sølv alt sammen i ét eksklusivt smykke.

"Rainbow Cubes" halskæde

Iklæd dig en hel regnbue af farverige ædelstene samt forgyldt sterling sølv alt sammen i ét eksklusivt smykke.

Du får:

  • "Rainbow Cubes" halskæde 

Sweetdealpris 1.799 kr.

 

Specifikationer:

  • Længde 45 cm.
  • Ædelsten
  • Forgyldte elementer
  • Karabinlås

 

Om halskæden

I "Rainbow Cubes" halskæden er der hele ni forskellige ædelstene samt fint forgyldt 925 sterlingsølv i en harmonisk forening.

 

Farverige terninger af lapis lazuli, turkis, koral, karneol, jade, amazonit, månesten, apatit, granat samt elementer af fint forgyldt 925 sterlingsølv udgør dette ekstravagante kunstværk, som du kan tage om halsen til festlige lejligheder.

 

Det er intet under, at halskæden er navngivet efter et af naturens mest betagende fænomener. Hver terning på kæden er nøje udvalgt for sin unikke farve og skønhed, der tilsammen danner en fortryllende regnbue af farver, som vil lyse din hverdag op.

 

Om Ars Mundi

Vi har indgået et samarbejde med Ars Mundi, en af Europas største virksomheder, som producerer og sælger kunst - alt sammen så du kan få smukke kunstværker i dit hjem uden besvær.

 

I 75 år har Ars Mundi været synonymt med kunstgenstande af høj kvalitet. Malerireproduktionerne er kunsttryk af høj kvalitet, og deres skulpturer er produceret på anerkendte værksteder. Ure og smykker er håndlavede med omhu i Tyskland, og mange af produkterne er desuden lavet i et begrænset oplæg, som fås udelukkende hos Ars Mundi – indtil nu.

"Rainbow Cubes" halskæde

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail