Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Ølsmagning og rundvisning for 2

Tag på en lærerig rundvisning af det lokale Warwik Bryghus i Varde og smag naturligvis på sagerne undervejs.

Ølsmagning og rundvisning for 2

Tag på en lærerig rundvisning af det lokale Warwik Bryghus i Varde og smag naturligvis på sagerne undervejs.

Mangler du en genial gave, eller er du selv øl-entusiast? Så har vi den perfekte Sweetdeal til dig. Det lokale mikrobryggeri i Varde, Warwik Bryghus, tilbyder nemlig lige nu en rundvisning og ølsmagning for 2 personer til kun 175 kr. Dét er værd at skåle for!

 

Rundvisningen foregår lørdage mellem kl. 13.00 og 15.00, så det er den perfekte idé til faren, der måske har en travl hverdag. Dealen er dog også oplagt som gaveidé til alle, der godt kan lide øl og en god historie. Med i dealen hører desuden 1 gæstekort til én person til bryggeriets fredagsbar inkl. 1 øl.

 

Du får:

  • Foredrag, rundvisning og smagning for 2 inkl. 1 gæstekort til fredagsbar på Warwik Bryghus

 Sweetdealpris 175 kr. Normalpris 350 kr. Spar 50 %

 

Om Warwik Bryghus

I Varde i Vestjylland finder du mikrobryggeriet, Warwik Bryghus, der producerer ca. 1.600 liter øl om ugen og leverer til caféer, restauranter og specialbutikker - primært i lokalområdet.

 

Bryghusets navn ''Warwik'' kan spores helt tilbage til 1100-tallet og er det oprindelige navn for Varde by. Siden bryghusets første øl, er ølfamilien vokset med yderlige ca. 20 øltyper. 

 

Arrangementet byder på et par hyggelige timer, hvor der foruden dejlig smagning på bryggeriets produkter, er en informationsrig og underholdende gennemgang af øllene, produktionen og navngivningen.

Warwik Bryghus byder på ølsmagning

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail