Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Ansigtsbehandling hos Janeta

NYHED: Få fornyet glød og en hud, der er ren og fuld af fugt hos Janeta. Vælg mellem flere ansigtsbehandlinger.

Ansigtsbehandling hos Janeta

NYHED: Få fornyet glød og en hud, der er ren og fuld af fugt hos Janeta. Vælg mellem flere ansigtsbehandlinger.

Trænger dit ansigt til noget kærlig pleje? Eller vil du bare forkæles lidt ekstra, nu hvor vi står foran  til, hos skønhedsklinikken Janeta - Professionel Beauty Care.

 

Klinikken er en lille oase midt i København. Her emmer af personlighed og hjemlig hygge. Indehaver, Janeta har mere end 15 års erfaring som kosmetolog, og du kan derfor se frem til en kompetent og professionel behandling.

 

Vælg mellem:

 • Oxygenbehandling (ca. 45 minutter)
  En anti age-behandling, der samarbejder med hudens egne processer og modvirker aldringstegn ved at tilføre fugt og stimulere hudens celler. Et specialudviklet serum sprøjtes på huden, og koncentreret ilt sørger for, at serummet presses ind i huden. Serummets effekt bliver derfor meget større. Resultatet er en 'frisk' hud, der er fuld af fugt og fornyet glød.
  Sweetdealpris 285 kr. // Normalpris 595 kr. Spar 52 %

 

 • Diamantslibning (ca. 45 minutter)
  Med en diamantslibning af huden får du en dybdegående peeling, som fjerner de døde hudceller, øger blodcirkulationen og giver glød til din hud. Først får du en gennemgang af din hudtype, så I sammen finder ud af, hvilket serum der skal indsluses i din hud. Derefter får du en dobbeltafrensning, exfoliering og diamantpeeling.
  Sweetdealpris 285 kr. // Normalpris 595 kr. Spar 52 %

 

 • Dybderens ansigtsbehandling + oxygenbehandling (ca. 70 minutter)
  Med en dybderens ansigtsbehandling renses og peeles huden med eller uden damp. Udrensning, ansigtsmassage og maske afstemmes efter din hudtype.
  Sweetdealpris 425 kr. // Normalpris 855 kr. Spar 50 %

 

 • Oxygenbehandling + diamantslibning (ca. 70 minutter)
  Læs mere behandlingerne ovenfor.
  Sweetdealpris 450 kr. // Normalpris 895 kr. Spar 49 %

Udpluk af anmeldelser fra gæster på Trustpilot om Janeta:

"Har være hos Janeta til en 90 min. lifting - 90 minutter i himmerige. Janeta er top-professionel, sød og dygtig. Jeg kan ikke anbefale hende nok. Det var fantastisk skønt og man kan mærke, at hun virkelig ved hvad hun gør. Det er ikke sidste gang, jeg har bestilt to gange mere."

 

"Jeg kan på det varmeste anbefale behandlinger hos Janeta. Hun er dygtig og meget omhyggelig med alle sine behandlinger. Jeg har, som mange andre, været fast kunde ved Janeta i rigtig mange år -og det er der en helt klar grund til. Hun er den bedste."

 

"Jeg fik anbefalet Janeta af en veninde der havde gået hos hende i omkring et årti og siden har jeg ikke gået til andre. Hun er sød og venlig, super dygtig og med rimelige priser! Jeg går kun ét sted hen når jeg skal have min diamantslibning og oxygenbehandling og det er hos Janeta.
Jeg kan stærkt anbefale en tur ned til Janeta om det er for en smule forkælelse eller den sædvanlig voks, er det en fornøjelse hver gang. At det meste af hendes kundebase er fastkunder giver mening når man møder hende."

Ansigtsbehandling hos Janeta

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail