Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Skaldyrsfad hos Ristorante L'Imperatore

Smag det overdådige skaldyrsfad til under halv pris på den syditalienske L'Imperatore i hjertet af Østerbro.

Skaldyrsfad hos Ristorante L'Imperatore

Smag det overdådige skaldyrsfad til under halv pris på den syditalienske L'Imperatore i hjertet af Østerbro.

Det populære og imponerende skaldyrstårn hos L'Imperatore er tilbage på Sweetdeal! Er du til skaldyr og fisk tilberedt med siciliansk temperament? Så gør ligesom mange andre, og besøg L'Imperatore på Olufsvej.

 

Friskhed og masser af smag svømmer sammen, som boltrede de sig i en havneknejpe på Sicilien. Trods det sydlandske temperament er det i hjertet af Østerbro i den idylliske Olufsgade, at L’Imperatore byder indenfor til skaldyr, fisk og alt muligt andet godt fra de syditalienske himmelstrøg.

 

Hummerkejser og indehaver, Armando, har skiftet koncept, men derfor skal du ikke snydes for at få fingrene i dette fyrstelige festmåltid til en særdeles god Sweetdealpris. 

 

Du får:

  • Skaldyrsfad for 1 person

 

Sweetdealpris 350 kr. Normalpris 750 kr. Spar 53 %

 

Skaldyrsfadet består af:

  • 1/2 Hummer 
  • Krabbeklør
  • Krebs
  • Røde kæmperejer
  • Røde rejer i hvidløg 
  • Jomfruhummere
  • Taskekrabbe
  • Grillet citron & Aioli 

 

Om Ristorante L'Imperatore

L’imperatore er ejet af Armando Di Raffaele, der også er kendt som hummerkejseren. Armando er (naturligvis) selv italiener og blev allerede som teenager restaurantchef i sin fars restaurant på Sicilien - så her får du smagen af masser af erfaring fra det italienske køkken.

 

Armando har blandt andet deltaget i den danske version af Hell's Kitchen. En præstation der satte ham solidt på den københavnske madscene og derved fik mange stamkunder, der troligt vender tilbage når de trænger til forkælelse.

 

Hummere, taskekrabber og andet godt fra havet er levende indtil få øjeblikke, før de rammer gryderne, og det kan du virkelig smage - fx når l’Imperatores berømte skaldyrsfad kommer på bordet.

Skaldyrsfad hos L'Imperatore

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail