Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Pianoman'en fra New York

Oplev en imponerende hyldestkoncert til Billy Joel torsdag den 19. september 2024 i Galaksen i Værløse. Begrænset antal!

Pianoman'en fra New York

Oplev en imponerende hyldestkoncert til Billy Joel torsdag den 19. september 2024 i Galaksen i Værløse. Begrænset antal!

Hvem har ikke prøvet at skråle med på ”Uptown girl, She’s been living in her uptown world…” på ét eller andet tidspunkt? Nu kommer historien om dette og mange andre af Billy Joels helt store hits.


PIANOMAN’EN FRA NEW YORK – En hyldest til Billy Joel blev én af sidste sæsons store succeser. Pressen skrev bl.a. sidste år: ”Publikum kunne ikke sidde stille, og taget var ved at lette til tonerne af Billy Joels sange”. Så nu får hyldestkoncerten en velfortjent repremiere i efteråret 2024, og du skal da med - selvfølgelig til en fed Sweetdealpris!

 

Du får:

  • 1 billet til Pianoman'en fra New York i Galaksen i Værløse torsdag den 19. september 2024 kl. 19.30

Sweetdealpris 199 kr. Normalpris 369 kr. Spar 46 %

 

Om Pianoman'en fra New York

PIANOMAN’EN FRA NEW YORK fortæller den musikalske historie om Billy Joels liv og karriere. Om opture og nedture og hvordan en knægt fra Bronx, der helst ville være professionel bokser i stedet gik hen og blev verdens mest populære piano man med et albumsalg på over 150 millioner eksemplarer – og med hits som ”Uptown Girl”, Just The Way You Are”, ”Tell Her About It”, ”Honesty”, ”New York State Of Mind” og selvfølgelig signatursangen ”Piano Man”.


PIANOMAN’EN FRA NEW YORK er fyldt med uimodståelige hits, og på scenen bliver sangene fortolket af en suveræn kvartet af professionelle sangere og musikere; Morten Bytofte, Rune Vestergaard Schmidt, Marianne Lewandowski og Niels Rahbech, der byder jer velkommen til en aften med fed musik, lækker lyd og skøn stemning, sat i scene fra en bar midt på Manhattan.


Hyldestkoncerten er produceret af MusicalDanmark, der også stod bag de sidste par års store turnesucceser Candle In the Wind, In The Air Tonight samt Se Venedig og dø.

Pianoman'en fra New York i Værløse

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail