Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Omelet hos Søster

Start dagen med en lækker omelet med ost, tomat og purløg hos Søster i hyggelige Kompagnistræde til under halv pris.

Omelet hos Søster

Start dagen med en lækker omelet med ost, tomat og purløg hos Søster i hyggelige Kompagnistræde til under halv pris.

Søster er blevet en favorit her på siden, og det er formentlig fordi, der her altid serveres god mad i store portioner til en skarp Sweetdealpris. Denne gang er inviteres du til at starte dagen med en delikat morgenmadsomelet.

 

Lige nu sparer du hele 64 %, når du spiser dig mæt i omeletten, der tilberedes med masser af smagfuld revet ost, tomat og purløg. Dertil en skive mørkt rugbrød og smør.

 

Foruden den gode mad og service har Søster en fabelagtig beliggenhed i Indre By. Her er du er blot en kort gåtur fra attraktioner som Strøget, Storkespringvandet og Slotsholmen. Planlæg en hyggelig dag i hovedstaden og start med en mættende morgenmad hos Søster.  

 

Du får:

  • Omelet med ost, tomat og purløg

Sweetdealpris 39 kr. Normalpris 109 kr. Spar 64 %

 

 

Om Søster

I Kompagnistræde er stemningen helt unik med de flere hundrede år gamle bygninger, der i dag huser små, spændende butikker, som er en fornøjelse at udforske. Man glemmer helt, at man befinder sig lige bag Strøget, hvor I kan gå på tilbudsjagt i de store, velkendte kædebutikker.  

 

Det er lige her i den berømte cafégade "Strædet", du finder den super hyggelige café Søster, der byder dig hjerteligt velkommen. Tag blot plads i de hyggelige lokaler, hvor skandinavisk stil møder parisisk cafestemning, og lad det venlige personale servere et dejligt måltid for dig. 

 

Med sin centrale placering i et sidestræde til Strøget er Søster et oplagt sted at besøge efter en shoppingtur eller et besøg på en af hovedstadens mange museer.

Morgenmadsomelet hos Søster

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail