Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

2 vaffelis fra Neve Gelato

NYHED: Sommeren er reddet! Neve Gelato er åbnet på Godthåbsvej og byder på 2 lækre vafler med 2 kugler valgfri is.

2 vaffelis fra Neve Gelato

NYHED: Sommeren er reddet! Neve Gelato er åbnet på Godthåbsvej og byder på 2 lækre vafler med 2 kugler valgfri is.

Vi har fundet en frisk og sommerlig nyhed til alle jer, der vil køles ned med en lækker is til en sweet pris. Neve Gelato har netop slået dørene op for deres hyggelige isbutik på Godthåbsvej, så folk på Frederiksberg ikke smelter helt væk i forårs- og sommervarmen.

 

Til gengæld har vi sørget for, at næsten halvdelen af prisen er smeltet væk, så du kun skal af med 45 kroner for, at dig og din vaffel-ven kan snuppe en himmelsk forfriskning.  

 

Hos Neve Gelato laves isen frisk hver morgen, og derfor kan udvalget variere. Men her får du nogle eksempler på hvilke lækre smage, der venter dig: citron, stracciatella, saltkaramel, hasselnød, pistacie, after nine, ambrogio, ace verde, jordbær, hyldeblomst, chokolade, hindbær, mango, kaffe chokolade, lakrids, vanilje og Oreo.

 

Du får:

  • 2 vafler med 2 kugler is i hver

Sweetdealpris 45 kr. Normalpris 86 kr. Spar 47 %

 

Om Neve Gelato

I de tidligere Paradis Is lokaler finder du nu Frederiksbergs nye ishus, Neve Gelato. Neve betyder sne på italiensk, mens gelato betyder fløde/mælkeis. Gelato er kendt for sit naturlige fedtindhold, der er lavere end den klassiske flødeis. Gelato indeholder desuden mindre luft og serveres med en højere temperatur end traditionel is.

 

Hvis du har brug for mere til din søde tand, så kan du hos Neve Gelato selvfølgelig også tilkøbe guf og drys direkte i butikken. Snup isen med på farten, eller nyd den på en af de mange siddepladser uden for butikken.

2 vaffelis fra Neve Gelato

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail