Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Hvidvinsmagning med tapas

Groth & Persson Vinbar inviterer på vinsmagning, hvor du kan 5 udsøgte hvidvine og nyd en let tapasanretning.

Hvidvinsmagning med tapas

Groth & Persson Vinbar inviterer på vinsmagning, hvor du kan 5 udsøgte hvidvine og nyd en let tapasanretning.

Groth & Persson Vinbar inviterer til vinsmagning bestående af 5 glas udsøgte hvidvin og en let tapasanretning. Vinene vil variere fra smagning til smagning, men vil altid være særlig udvalgt af sommelier Dennis Groth, der også vil fortælle om de forskellige vine undervejs.

 

Dennis Bach Groth, forfatter af Baronen og det halve vinslot, har været bosat i Italien i 10 år. Her har han opbygget en stor viden, ikke alene om italiensk historie og kultur, men også om landets agro- og vinavlssektor. 

 

Hos Groth & Persson Vinbar bydes du indenfor i smukke lokaler, der emmer af god stemning. Du har også mulighed for at træde ned i vinkælderen, hvor der er indrettet med loungemøbler og vintønder med barstole, så der på bedste vis kan nydes vin i den rette atmosfære.

 

Du får:

  • Hvidvinsmagning bestående af 5 glas hvidvin og en let tapasanretning

Sweetdealpris 229 kr. Normalpris 350 kr. Spar 34 %

 

Om Groth & Persson Vinbar

Goth & Persson er ejet og drevet af Dennis Groth og Thomas Persson.

Dennis Groth er uddannet sommelier i Italien og har de seneste 10 år boet på italienske vingårde. Således har han opnået et særdeles godt kendskab til og viden om produktion af italienske vine, og du kan derfor se frem til en vinsmagning i yderst kompetent selskab. I en årrække var Dennis Bach Groth salgschef for vinslottet Castello di Roncade i Veneto. I dag er han bl.a. indehaver af vinimportvirksomheden Groth & Persson samt GPwineshop & winebar i det indre København.

Thomas Persson har haft en lang karriere som ICA-køber. Han startede i 1988 og driver i dag ICA-supermarkedet i Osby, Sverige. Thomas passion for mad og vin har ført ham ud på utallige ture rundt om i verden, og besidder derfor omfattende viden.

Hvidvinsmagning med tapas

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail