Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Åbningstilbud på Sonni's Kitchen

NYHED: Få en 4-retters indisk menu inkl. sodavand hos Sonni's ved Frederiksberg Centret. Gælder også som takeaway.

Åbningstilbud på Sonni's Kitchen

NYHED: Få en 4-retters indisk menu inkl. sodavand hos Sonni's ved Frederiksberg Centret. Gælder også som takeaway.

Har du prøvet Frederiksbergs nye indiske restaurant Sonni's Kitchen? Hvis ikke, du har haft fornøjelsen endnu, så har du her en gylden mulighed for at lægge vejen forbi enten til en lækker middag på stedet eller til at gå derfra med en god portion autentisk, indisk mad under armen. 

 

Gå på smagsopdagelse i 4 retter, der starter med de krydrede chips papad og pommes frites med krydderier. Efter de sprøde forretter kan du vælge blandt 3 klassiske hovedretter - butter chicken med saftige kyllingestykker i en cremet tomat-flødesauce, den klassiske linseret dahl eller amritsari chole med kikærter tilberedt med krydderier, ingefær og friske urter i tomatsauce. Måltidet sluttes af med gulab jamun, der er dejboller friteret i sirup serveret med vaniljeis.

 

Har det fået dine tænder til at løbe i vand? Så slå til nu, og spis lækker indisk mad til halv pris helt frem til september.

 

Du får:

  • 4-retters menu inkl. en valgfri sodavand

Sweetdealpris 149 kr. Normalpris 305 kr. Spar 51 %

 

Menuen består af:

  • Forret - Papad
  • Forret - Masala fries
  • Hovedret - vælg imellem butter chicken, daal eller amritsari chole
  • Dessert - Gulab jamun
  • En valgfri sodavand

 

Indisk som du ikke har smagt det før

Sonni's Kitchen er lige åbnet på Hostrupvej ved Frederiksberg centret og byder på indiske retter, hvor smagsnuancer og præsentation er i højsædet. 

 

Det er ægteparret Sharanjeet Kaur og Narinder Pal Singh, der står bag den nye restaurant. Narinder, med kælenavnet Sonni, står ved gryderne i køkkenet, og det er bestemt ikke nyt for ham. Han har nemlig 15 års erfaringer fra forskellige storkøkkener hos bl.a. Google Danmark, Københavns Rådhus, Novo Nordisk samt hos CPH Business og Amager Hospital, hvor han var køkkenchef.

 

Al den erfaring har han smeltet sammen med sin kærlighed for det indiske køkken i en restaurant, hvor alle retterne ikke bare smager af karry, som han siger. Alt maden laves fra bunden med de bedste råvarer, og så præsenteres de smukt.

Åbningstilbud på indisk middag

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail