Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Ad libitum hos Miyama

NYHED: Spis dig mæt i det store udvalg af varme retter, sushi, Mongolian barbecue og desserter hos Miyama i Nærum.

Ad libitum hos Miyama

NYHED: Spis dig mæt i det store udvalg af varme retter, sushi, Mongolian barbecue og desserter hos Miyama i Nærum.

Har du en svaghed for sushi? En forkærlighed for friske nudler? Eller måske en hang til himmelske desserter? Hos Restaurant Miyama i Nærum kan dine smagsløg gå på opdagelse i den kæmpestore buffet, der serverer det bedste fra det asiatiske køkken.

 

For kun 149 kr. kan du spise alt, hvad maven begærer af sushi, sticks og sprøde favoritter som forårsruller  og dybstegte rejer. Derudover Mongolian barbecue, hvor du kan få stegt dit yndlingskød lige for øjnene af dig, en chokoladefondue og et stort udvalg af kager og isdesserter.

 

Gå ikke glip af denne ad libitum-deal og spar 31 % på en gastronomisk rejse hos Miyama, hvor kvalitet og smag mødes til en uforglemmelig aften fuld af dine personlige favoritter.

 

Du får:

  • Ad libitum for 1 person

Sweetdealpris 149 kr. Normalpris 218 kr. Spar 31 %

 

Om Restaurant Miyama

Restaurant Miyama ligger ved Nærumvænge Torv  i Nærum og byder på en storslået buffet med alverdens asiatiske retter. Gå på rov i sushibuffeten, få stegt dit favoritkød i Mongolian barbecue, smag på masser af varme ris- og nudelretter eller spis dig mæt i farverige desserter.

 

Miyama udemærker sig ved at tilbyde mad og service i topkvalitet. Læg vejen her forbi for en mættende aften med retter fra det kinesiske og japanske køkken.

 

Sushibuffet hos Miyama

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail