Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Professionel gulvafslibning

NYHED: Få dine trægulve til at se splinternye ud med gulvafhøvling, slibning, polering og lak udført af AC Gulvafslibning.

Professionel gulvafslibning

NYHED: Få dine trægulve til at se splinternye ud med gulvafhøvling, slibning, polering og lak udført af AC Gulvafslibning.

Er dit trægulv blevet trist og slidt at se på? Lad de professionelle give det en kærlig overhaling, så du får nyt liv i din bolig. Med denne nyhed får du både gulvafhøvling, gulvslibning, polering og bona lak til under halv pris. Og det bedste af det hele er, at du ikke skal løfte en finger. Kun for at ramme 'Køb' knappen.

 

Hvorfor stå med alt det store arbejde selv, når man kan få de kompetente fagfolk fra AC Gulvafslibning til at klare skærene. Dine gulve vil ikke bare komme til at se pænere ud - de vil også holde længere. Du får selvfølgelig også 3 års garanti oveni hatten. Og med denne Sweetdeal er der ingen grund til at gå i gulvet over prisen. 

 

Du får:

  • 1 x gulvafhøvling
    1 x gulvslibning
    2 x polering
    2 x bona lak

Sweetdealpris 2.999 kr. Normalpris 6.500 kr. Spar 53 %

 

Dealen gælder for op til 30 m2. Er arealet over 30 m2, skal der betales ekstra, hvilket aftales og afregnes direkte med AC Gulvafslibning.

 

Om AC Gulvafslibning

AC Gulvafslibning er et gulvfirma, der kan hjælpe med at forvandle gulvene i dit hjem eller på dit kontor. De kan løse såvel store som små gulvopgaver. De holder til i Albertslund og kører ud til kunder i hele København samt uden for København i en radius på 40 km.  

Professionel gulvafslibning

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail