Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Stegt flæsk ad libitum på Bar 23

Sommertilbud: Mæsk dig i alt den stegte flæsk, kartofler og persillesovs, du kan spise hos Bar 23 på Frederiksberg.

Stegt flæsk ad libitum på Bar 23

Sommertilbud: Mæsk dig i alt den stegte flæsk, kartofler og persillesovs, du kan spise hos Bar 23 på Frederiksberg.

Gå ikke glip af dette ekslusive sommertilbud! På Bar 23 finder du nemlig byens måske bedste stegte flæsk - og det er altså ikke kun os, der synes det. Det er nemlig deres kunder, der har besluttet det. Og denne gang får du alt hvad du kan spise, af stegt flæsk for under 100 kroner! Hvad mere har man brug for? Jo, det skulle da lige være kartofler og persillesovs til. Det har vi selvfølgelig også sørget for! 

 

Bar 23 finder du i Pilekroens oprindelige lokaler, og baropsætningen er naturligvis lavet med respekt for stedets lange historie. Her har de et stort udvalg af fadøl og drinks til overkommelige priser - og som noget helt særligt i denne kampagne er prisen gjort endnu mere overkommelig.

 

Glæd dig til at smage deres veltilberedte flæsk med kartofler og persillesovs. Det er ikke uden grund, at denne utrættelige middagsfavorit har været kåret til hele Danmarks nationalret, og hos Bar 23 ved de virkelig, hvordan denne klassiker skal serveres med sprødt flæsk, smagfuld sovs og rigeligt af det hele.

 

Dealen kan indløses til og med 28. juni 2024 og er derfor perfekt til en billig sommermiddag i byen.

 

Du får:

  • Stegt flæsk ad libitum med kartofler og persillesovs

Sweetdealpris 95 kr. Normalpris op til 175 kr. Spar op til 45 %

 

Om Bar 23

Det tidligere Pilekroen og nuværende Bar 23 er et hyggeligt mødested lige ved Søndermarken, hvor Frederiksberg-borgere gennem tiden er kommet pga. den gode stemning og personlige betjening.

 

Som beværtning går stedet mere end 100 år tilbage i tiden, og nogle af stamkunderne har fejret deres dåbsfest på stedet. I 60′erne og 70′erne kom personligheder som Dirch Passer og Oswald Helmuth forbi hver aften efter deres optræden på ABC-teatret, og de havde deres eget stambord nr. 8, der også går under navnet Dirch Passer-bordet.

Stegt flæsk ad libitum

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail