Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Bubble waffle hos Pantella

Pantella er åbnet i Indre By, og det fejres med et tilbud på bubble waffle med is og toppings. Gælder også på Nørrebro.

Bubble waffle hos Pantella

Pantella er åbnet i Indre By, og det fejres med et tilbud på bubble waffle med is og toppings. Gælder også på Nørrebro.

Desserthuset Pantella har lige åbnet en ny dessertdestination i Indre København, så endnu flere kan nyde godt af deres forfriskende fristelser. Det fejrer vi selvfølgelig med et brandvarmt tilbud, som er svært at sige nej til. 

 

Snup en hjemmelavet bubble waffle fyldt med 2 slags is fra Bjørnholms ismageri. Vælg mellem vanilje, jordbær, chokolade, passion, saltkaramel og lakrids. Hele den søde herlighed bliver toppet med Nutella og friske jordbær, og du får den til bare 39 kroner - det er sweet!

 

Dealen gælder til Pantellas desserthuse på Nørrebro og i City og frem til 1. september, så du kan forsøde tilværelsen hele sommeren.

 

Du får:

  • Bubble waffle med 2 slags valgfri is toppet med Nutella og friske jordbær

Sweetdealpris 39 kr. Normalpris 79 kr. Spar 50 %

 

Om Pantella

Pantella er garant for desserter fra himmeriget og hjemmebagte godter. Deres desserthus på  Nørrebro blev åbnet i 2021 af kokken, Mahir Shakir Malikshahi. Mahir mente, at København manglede et desserthus, som kunne samle alle de bedste desserter.


Og der er ikke et øje tørt, når det gælder pyntede donuts, softice-baserede milkshakes og slikdesserter.Det lille desserthus er særligt stolte af deres pandekager, der er luftige som æbleskiver og toppet med chokolade, is og friske bær. Og nu har de så fået en ekstra afdeling at være stolt af, som kan glæde alle de desserthungrende folk i Indre By.

Bubble waffle hos Pantella

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail