Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Drømmeburger på Flammen

NYHED! Byg din egen burger med fritter på Flammen i Næstved. Vælg blandt 15 slags kød fra grillen og en masse toppings.

Drømmeburger på Flammen

NYHED! Byg din egen burger med fritter på Flammen i Næstved. Vælg blandt 15 slags kød fra grillen og en masse toppings.

Den landskendte Restaurant Flammen er landet på vores site med et ordentligt burger-brag i Næstved! Som noget helt nyt kan du bygge din helt egen, unikke Flamme-burger med alt det lækre indhold, som du kender og elsker.

 

Hos Restaurant Flammen i Næstved får du serveret en gylden og luftig briochebolle, som ledsages af en generøs portion sprøde fritter og en smagfuld dip eller sovs. 

 

Herefter er det op til dig at gøre burgeren til den lækreste, du nogensinde har smagt ved hjælp af det store udvalg af møre udskæringer fra grillen samt det enorme udvalg af frisk tilbehør og salat.

 

Hiv vennerne, kæresten eller familien med på burgereventyr hos Flammen i Næstved - og gør hverdagen ekstra delikat!

 

Du får:

  • Byg-selv burger med fritter på Flammen i Næstved

Sweetdealpris 99 kr. Normalpris 139 kr. Spar 28 %

 

Om Restaurant Flammen i Næstved

Hvis du er en af de få, der ikke allerede kender til Flammens koncept, så kan vi godt love dig, at du ikke går sulten hjem fra en aften i restauranten. 

 

Det er særligt deres imponerende grillbuffet, som har gjort Flammen kendt i hele Danmark. Her har du altid minimum 15 slags kød at vælge imellem, som det dygtige personale sørger for at grille og udskære til perfektion. Skal kødet være rosa? Eller foretrækker du gennemstegt? Den klarer de også. 

 

Til det store udvalg af kød hører selvfølgelig også en stor salatbar med minimum 50 varianter, så du kan få det lige præcis, som du vil have det.

 

På restauranten i Næstved er det hele så lækkert og nemt, at man skulle tro, det var løgn. Her kan du nemlig mætte hele familien eller venneflokken, uden at det koster en bondegård. Og så er der sågar gode parkeringsmuligheder med få 2-timers pladser lige bagved restauranten samt mange gratis langtidsparkeringspladser ved banegårdspladsen bare 5 minutters gang fra restauranten.

Flammen burgertilbud

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail