Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Morgenmad hos Søster

Start dagen med en mættende morgenmad bestående af egg muffin og rösti hos Søster i hyggelige Kompagnistræde.

Morgenmad hos Søster

Start dagen med en mættende morgenmad bestående af egg muffin og rösti hos Søster i hyggelige Kompagnistræde.

Hvordan starter man dagen på bedste vis? Det gør man selvfølgelig med en lækker morgenmad hos Søster med 40% rabat. Vi har sendt mange Sweetdealere af sted til Søster for at nyde deres sprøde Fish'n'Chips eller deres udsøgte tapas, og nu kan I altså komme forbi og nyde en mættende morgenmad.

 

Menuen står på en lækker egg muffin med cremede røræg, smagfuld cheddar, finthakket purløg og en kartoffel rösti. Dertil kan I f.eks. tilkøbe et glas juice eller hyldeblomstsaft.

 

Du får:

  • Egg muffin med røræg, cheddar, purløg og rösti

Sweetdealpris 59 kr. Normalpris 99 kr. Spar 40 %

 

Om Søster

I Kompagnistræde er stemningen helt unik med de flere hundrede år gamle bygninger, der i dag huser små, spændende butikker, som er en fornøjelse at udforske. Man glemmer helt, at man befinder sig lige bag Strøget, hvor I kan gå på tilbudsjagt i de store, velkendte kædebutikker.  

 

Det er lige her i den berømte cafégade "Strædet", du finder den super hyggelige café Søster, der byder dig hjerteligt velkommen. Tag blot plads i de hyggelige lokaler, hvor skandinavisk stil møder parisisk cafestemning, og lad det venlige personale servere et dejligt måltid for dig. 

 

Med sin centrale placering i et sidestræde til Strøget er Søster et oplagt sted at besøge efter en shoppingtur eller et besøg på en af hovedstadens mange museer.

Morgenmad hos Søster

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail