Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

3-retters middag på Rebel

Den Michelin-hædrede Rebel byder på en eksklusiv middag med 3 sæsonbaserede retter i Indre København.

3-retters middag på Rebel

Den Michelin-hædrede Rebel byder på en eksklusiv middag med 3 sæsonbaserede retter i Indre København.

Rebel er et sikkert hit for jer, der elsker at spise virkelig god mad til en virkelig god pris. Denne gang inviteres I indenfor til en 3-retters middag, hvor retterne udvælges på dagen og tilberedes af sæsonens mest friske og velsmagende ingredienser. Hos Rebel er I sikret en smagsoplevelse i særklasse, så invitér ægtefællen, vennegruppen eller en anden helt særlig person på en udsøgt middag midt i København. 

 

Rebel er hædret i 2021 og igen i 2022 af Michelinguiden, som kun de bedste restauranter opnår. Restauranten ligger i Store Kongensgade nær Kgs. Nytorv. Stemningen er afslappet og imødekommende, og i køkkenet forenes det bedste fra det klassiske, franske køkken med moderne, dansk gourmet. 

 

Du får:

  • 3-retters middag inkl. hjemmebagt brød og rørt smør

Sweetdealpris 349 kr. Normalpris 540 kr. Spar 35 %

 

Om Rebel

Som gæst hos Rebel er du ikke i tvivl om, at du sidder på en af byens mest populære mødesteder for feinschmeckere. Her diskuteres og nydes ved bordene, og der hersker en intens stemning, bestående af lige dele professionel travlhed og en stærk ambition om at give gæsterne en madoplevelse i en hyggelig atmosfære. Aftenen igennem arbejder tjenerne koncentreret og tager turen op og ned ad trappen, der binder de åbne etager smukt sammen. 

 

Restaurant Rebel har et imponerende vinkort, der kan tilfredsstille enhver, der vil supplere madoplevelsen med vin af samme høje kvalitet. 

3-retters middag på Rebel

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail