Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Sushi ad libitum hos Kasai

Nu kan du spise dig mæt i et stort udvalg af sushi, sticks og forretter inkl. is og kaffe hos Kasai Sushi på Nørrebro.

Sushi ad libitum hos Kasai

Nu kan du spise dig mæt i et stort udvalg af sushi, sticks og forretter inkl. is og kaffe hos Kasai Sushi på Nørrebro.

I var helt vilde med Kasai Sushi på Amagerbro med over 2.880 solgte pladser til deres sushi ad libitum tilbud - derfor har vi nu sat krogen i deres restaurant på Nørrebro, så du kan dykke ned i et hav af vellavet sushi, grillede spyd og japanske specialiteter til en knivskarp Sweetdealpris!  

 

Tæt på Nørrebroparken med bare et par minutter på cykel til Nørrebro Metro finder du Kasai Sushi. Her kan du få alt, hvad et sushi-hjerte banker for. Til deres ad libitum koncept kan du mæske dig i al din yndlings sushi, varme sticks og lækre forretter.

 

Dag ud og dag ind står de dygtige folk i det åbne køkken og laver den friske sushi med gode råvarer og med kærlighed. Der er ca. 15 forskellige forretter, 15 forskellige sticks og 100 slags sushi, så du kan helt sikkert finde noget, der falder lige i din smag. Slå til nu og få stillet din sushitrang.

 

Du får:

  • Sushi ad libitum inkl. is og kaffe

Sweetdealpris 168 kr. Normalpris 258 kr. Spar 34 %

 

Om Kasai Sushi

Kasai Sushi åbnede deres første restaurant på Amagerbro i 2017, og fik i 2020 udvidet succesen med en restaurant på Nørrebro, som du nu kan besøge til Sweetdealpris.

 

Hos Kasai er filosofien, at man skal kunne få fremragende sushi til en overkommelig pris. Tag derfor endelig venner eller familie under armen og hop sammen ombord i en verden af sushi. Og skulle du fare vild i det store menuhav, står Kasais venlige mandskab selvfølgelig parat til at styre dig i retning af nye smagsoplevelser.

Sushi ad libitum i København N

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail