Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Bowling og 3-retters

Populære Rødovre Bowlinghal byder denne gang på en aften med en lækker 3-retters middag og 1 times bowling til halv pris!

Bowling og 3-retters

Populære Rødovre Bowlinghal byder denne gang på en aften med en lækker 3-retters middag og 1 times bowling til halv pris!

Bowling er et sikkert hit uanset alder, og nu kan du kombinere den underholdende aktivitet med en vildt lækker middag i Rødovre Bowlinghal! 

 

Med denne Sweetdeal får I nemlig hele 3 retter og 1 hel times bowling for under 300 kroner - så er aftenen fuldendt!. Start med en cremet hummersuppe efterfulgt af en saftig Ribeye bøf med tilbehør og slut af med isdesserten ”Svigermors drøm”.

 

Sådan en bowlingaften er ikke kun ”Svigermors drøm” - det er en drømmeaften for hele familien eller venneflokken. Så saml alle dem, du gerne vil udfordre til en bowlingdyst, der tager kegler, og fyld maven med god mad.

 

Du får:

  • 3-retters menu inkl. 1 times bowling (55 min.)

Sweetdealpris 299 kr. Normalpris 599 kr. Spar 50 %

 

Menuen består af:

  • Forret - Hummersuppe med brød og smør
  • Hovedret - New York Ribeye med dagens kartoffel og grønt samt bearnaisesauce
  • Isdessert - ”Svigermors drøm”

 

Tilkøb: For kun kr. 100 kroner vil det være muligt at tilkøbe vin til maden:

  • Et glas hvidvin til forretten (Pinot Grigio)
  • Et glas rødvin til hovedretten (Ripasso)
  • Et glas dessertvin til desserten

 

Om Rødovre Bowlinghal

Rødovre Bowlinghal kan prale af at være Sjællands største, og med sine 26 baner i absolut top form og den hyggelige restaurant "Bowler's Corner" er rammerne sat for en kanon dag eller aften! Og så ligger bowlinghallen helt fantastisk i Danmarks bedste shoppingcenter, Rødovre Centrum.

 

Vi synes ikke, det skal koste kassen at få underholdning for hele familien eller vennegruppen. Og til bowling kan alle være med. Der er lagt op til sjov, bevægelse og selvfølgelig dysten om den venskabelige håneret. 

 

Hvem synes du, der trænger til at blive udfordret?

Bowling og middag

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail