Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Stegt flæsk ad libitum på Klubben

Der er stegt flæsk med kartofler og persillesovs til den helt store guldmedalje hos Tove Ditlevsens stamsted på Vesterbro.

Stegt flæsk ad libitum på Klubben

Der er stegt flæsk med kartofler og persillesovs til den helt store guldmedalje hos Tove Ditlevsens stamsted på Vesterbro.

Denne historiske Vesterbro-perle er tilbage med stegt flæsk i lange baner til en super god pris. Velkommen i Klubben og til ad libitum på stegt flæsk! 

 

Restaurant Klubben var ikke bare Tove Ditlevsens stamværtshus og en integreret del af Københavns kulturarv - De kan også deres kram udi flæskens sprøde kunst, og de er efterhånden blevet en vaskeægte institution for alle dem, der ikke kan få nok af den danske nationalret. 

 

Den stegte flæsk er tilberedt helt efter bogen. Serveret med kartofler, lækkert spundet sammen af den cremede, lyse sovs med frisk persille og med få opbrud af syltede rødbeder og stærk sennep.

 

Sæt jer til rette, lad tankerne glide hen på de gode, gamle dage og nyd den skønne mad inde eller ude i Tove Ditlevsens Mindehave, den skønne oase og hyldest til bydelens elskede forfatter. 

 

Du får:

  • Stegt flæsk ad libitum serveret med kartofler og persillesovs

Sweetdealpris 139 kr. Normalpris 199 kr. Spar 30 %

 

Om Restaurant Klubben

Restaurant Klubben har eksisteret i over 150 år og er i dag indrettet i traditionel stil, der leder tankerne hen på 50'ernes rå Vesterbro. Med det samme du træder ind af døren, vil du kunne mærke historien, der emmer ud af hver en krog. Et besøg på Klubben føles som at tage en behagelig tidsrejse og lande lige midt i et af 1950'ernes mest folkelige åndehuller.

 

Tove Ditlevsen blev født blot et par gader længere nede mod Enghave og kom her meget, men det samme gjorde mange andre spøjse, inspirerende og hårdt arbejdende Københavnere. I dag møder du på Klubben alt fra direktører til studerende og ældre Vesterbro-borgere, som kommer for at nyde den gode danske mad i en afslappet atmosfære.

 

Restaurant Klubben ser det som sin fornemmeste opgave at byde alle slags mennesker velkommen og sørge for, at de forlader stedet med en god oplevelse og fyldte maver.

 

Restauranten ligger tæt på spillestedet VEGA samt Vesterbrogade og Istedgade. Man behøver ikke at have fingeren på pulsen for at mærke livet i denne del af byen. Her sker der altid noget, og med flere nærtliggende metro- og S-togsstationer er det nemt at komme dertil og hjem igen, når du er mæt på mad, drikkevarer og indtryk. 

Ad libitum på stegt flæsk hos Klubben

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail