Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

8-retters forårscatering

PS Gastro er tilbage med denne cateringmenu med 8 udsøgte retter, der er perfekt til forårs- eller sommerfesten.

8-retters forårscatering

PS Gastro er tilbage med denne cateringmenu med 8 udsøgte retter, der er perfekt til forårs- eller sommerfesten.

Når foråret spirer, og sommersolen titter frem betyder det ofte, at konfirmationer og sommerfester er lige inde for rækkevidde.  Nu kan du samle venner og familie til en god fest med hyggeligt samvær og masser af lækker mad fra PS Gastro - til halv pris.

 

PS Gastro er nemlig tilbage på Sweetdeal med et brag af en cateringmenu, der er skræddersyet til forårets og sommerens fester. For kun 159 kroner per kuvert kan du nemt forkæle dine gæster med 8 himmelske retter. Den delikate rimmede og flamberede laks, den saftige grillede okseinderfilet og den afsluttende æble trifli er blot eksempler på de lækkerier, I kommer til at sætte tænderne i.

 

Slip for selv at stå for maden og brug i stedet for din tid og energi på at nyde dagen og være den bedste vært for dine gæster. Festmenuen er perfekt til et arrangement på minimum 5 personer, og det er muligt at tilkøbe levering direkte til døren. Ellers skal du blot afhente menuen efter aftale hos PS Gastro i Brønshøj. 

 

Du får:

  • 8-retters cateringmenu

Sweetdealpris 159 kr. Normalpris 319 kr. Spar 50 %

 

OBS: Der skal købes minimum 5 kuverter.

 

Menuen indeholder:

  • Rimmet og flamberet laks med basilikumsfriskost, citron creme, rugknas, syltet perleløg og aromatiske urter

  • Grillet inderfilet af okse og confiteret kylling
  • Bearnaisecreme m. syltet sennepskorn og hakket purløg
  • Pommes rissolles vendt i rub og urter
  • Hjertesalat m. cæsar dressing, krotoner og parmesan
  • Lyn-grillet brocoli m. citrus
  • Perlebygssalat m. soltørrede tomater, urter og salatost
  • Æbletrifli ala PS Gastro

 

Om PS Gastro:

PS Gastro fokuserer især på at skabe gastronomiske oplevelser af høj kvalitet. Filosofien bag er, at mad er mere end bare brændstof til kroppen - det er en kilde til glæde, samvær og gode minder. Passionen for mad og gæstfrihed er drivkraften bag alt, hvad virksomheden foretager sig.

 

PS Gastro sætter desuden en ære i at bruge friske, sæsonbetonede ingredienser, som de tilbereder med omhu og respekt for madens natur. Resultater er et menukort, der byder på autentiske oplevelser, og som nøje er sammensat af de bedste råvarer fra lokale producenter.


PS Gastro er helt nyåbnet men har allerede samlet en masse gode anmeldelser til sig. Her er et eksempel fra Trustpilot: "Normalt ville mine veninder og jeg gå på café eller bestille en pizza, men til min fødselsdag synes jeg at vi skulle prøve noget nyt. Vi fik en 4- retters menu begge gange og HOLD DA KÆFT hvor var det lækker mad!"

8-retters forårscatering

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail