Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Dykkerkursus på en weekend

Tag et internationalt Open Water dykkercertifikat hos autoriserede SuperDive, og udforsk verdenen under havets overflade.

Dykkerkursus på en weekend

Tag et internationalt Open Water dykkercertifikat hos autoriserede SuperDive, og udforsk verdenen under havets overflade.

Få meget mere ud af dine fremtidige rejser, og oplev verden under vandets overflade, som byder på smukke, farverige koralrev, fisk, skildpadder og andre imponerende havdyr.

 

Hos professionelle SuperDive kan du tage et Open Water Scuba Diver grundkursus på blot en weekend, så du kan rejse på ferie med et internationalt dykkercertifikat i tasken. 

 

Kurset foregår hos SuperDive på Østerbro og består af online teori, dyk i pool eller lignende samt 4 dyk i åbent vand, der selvfølgelig ledes af internationalt uddannede og godkendte instruktører. Vandøvelserne foregår i weekenden, og du lærer at dykke helt ned til 18 meters dybde.

 

Du behøver ikke at tænke på at skaffe dyrt udstyr, for det står SuperDive for at låne dig - Du skal bare sørge for at have din indre vandhund med.

 

Du får:

  • Dykkerkursus - Open Water Scuba Diver grundkursus
    Inkl. lån af udstyr, logbog og et digitalt internationalt dykkerbevis, hvis man består

Sweetdealpris 2.495 kr. Normalpris 4.195 kr. Spar 40 %

 

Bemærk, der er et begrænset antal værdibeviser til salg.

 

Der er ledige pladser i weekenderne i uge: 22, 24, 26, 28, 30, 32, 34, 36 og 38. 

 

Om SuperDive

SuperDive er garant for et super professionelt dykkerkursus, der sætter kursisterne i fokus. Undervisningen foregår i et roligt tempo og på et niveau, hvor alle kan være med. 

 

Du bliver placeret på et lille hold, hvor I er max 4 kursister af gangen, og sammen med nogle dygtige dykkerinstruktører, der har stor erfaring med dykning flere forskellige steder i verden, så er du altså i rigtig gode hænder. Det vidner disse anmeldelser også om:

 

"Oplevede nogle meget professionelle og meget tålmodige instruktører på mit kursus. De var meget smilende med masser af humor, og der var bare styr på tingene. Et super godt kursus." 

- Emilie

 

"Meget professionelle, meget tålmodige, jeg følte mig helt tryg under vand. Faktastisk godt kursus."

- Peter Hansen

Dykkerkursus på en weekend

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail