Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Kropsterapeutisk behandling

Prøv 1 times effektiv kropsterapeutisk behandling, der bl.a. hjælper traumer i krop og sind hos Body Poetry i Valby.

Kropsterapeutisk behandling

Prøv 1 times effektiv kropsterapeutisk behandling, der bl.a. hjælper traumer i krop og sind hos Body Poetry i Valby.

Hvis problemer, traumer, stress og jag har sat sig i kroppen, er denne wellness-nyhed nok noget for dig. For første gang på Sweetdeal, kan du nemlig prøve 1 times kropsterapeutisk behandling hos Body Poetry i Valby.

 

Body Poetry er en spændende klinik, der er drevet af Mads Nielsen, en tredjeårs elev på Body-SDS uddannelsen. Her  kombineres massage og samtaler for at løse kroppens og sindets traumer. Det kan f.eks. handle om at give slip, uanset om det er fysiske spændinger i skuldre og nakke eller dybere psykiske traumer som stress og depression. Tilgangen til behandlingen følger ikke en standard opskrift. Den skræddersys til dig og netop dine ønsker og mål for behandlingen.

 

Med Sweetdeal giver Body Poetry mulighed for, at du kan komme og mærke på egen krop og sjæl, om Mads kan gøre en forskel for dig - og til en pris, der gør det værd at springe ud i noget nyt og opdage fordelene ved kropterapi. 

 

Du får:

  • 1 times kropsterapeutisk behandling hos Body Poetry

Sweetdealpris 299 kr. Normalpris 600 kr. Spar 50 %

 

OBS: Der kan maks. købes 2 værdibeviser per person. 

 

Om Body Poetry

Body Poetry er drevet af Mads Nielsen, der sætter den personlige oplevelse allerhøjest i sine behandlinger og i sin klinik. Vi vil derfor give ordet til Mads selv:

 

"Jeg er en tredje års elev på Body-SDS uddannelsen, der har drevet klinik siden første år, med hjælp fra mine stærke hænder og stærke intuition."

 

"For mig er kropsterapi en rejse med fokus på at kunne give slip, på alle de byrder vi så let akkumulerer igennem livet. Det kan handle om at møde og frigøre de torne, der sidder dybest såvel som yderst. Det kan handle om at snakke ind i det, der betyder mest, eller det, der betyder mindst. Det kan være en meget fysisk proces med fokus på massagen og ømheden, der eksempelvis sidder i skuldrende og nakken, eller det kan være en meget psykisk rejse, der drejer sig om, hvordan dine traumer har sat sig i din krop. Om det er stress, depression, eller en manglende kropsbevidsthed, er der ofte en masse genveje igennem kroppen til at medvirke i udvikling og afvikling."

 

Du må altså ikke være i tvivl om, at Mads står klar til at hjælpe dig. Behandlingen er ikke bare en behandling, men et lærerigt samarbejde mellem dig og ham. Hos Mads skabes et rum, hvor I sammen kan udforske og løse traumer i din krop og sind. Behandlingen kan derfor ses som en rejse mod selvopdagelse og heling.

Kropsterapeutisk behandling

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail