Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Herre- eller dameklip

Få klippet en ny frisure eller kom af med de slidte spidser hos nyåbnede frisør Ksz Hairline på Frederiksberg.

Herre- eller dameklip

Få klippet en ny frisure eller kom af med de slidte spidser hos nyåbnede frisør Ksz Hairline på Frederiksberg.

Ksz Hairline er fornylig åbnet på Rolighedsvej på Frederiksberg og har klippet hele 50 % af prisen på en herre- eller dameklip til dig, der trænger. Slå derfor til i dag og få ordnet håret til Sweetdealpris. 

 

Sencan og Kamilla står klar med frisørsaksen og giver dig en herre- eller dameklip efter dine ønsker. Få frisket frisuren op eller prøv noget helt nyt. Sencan og Kamilla er nemlig altid behjælpelig med kyndig vejledning og gode forslag. Begge slags behandlinger inkluderer vask og let føn.

 

Vælg mellem:

  • Herreklip med vask og let føn
    Sweetdealpris 175 kr. Normalpris 350 kr. Spar 50 %
  • Dameklip med vask og let føn
    Sweetdealpris 200 kr. Normalpris 400 kr. Spar 50 %

 

Om Ksz Hairline

Ksz Hairline er en nyåbnet frisørsalon, der er ejet af frisørkollegaerne Sencan og Kamilla, der har arbejdet tæt sammen i mange år. 

 

Sencan er en rolig frisør med begge ben plantet solidt på jorden. Hun gør derfor en dyd ud af at give sine kunder en afslappende behandling og et flot resultat. Hos hende kan du sætte dig godt til rette og nyde en velfortjent pause fra hverdagens travlhed. Sencan har 20 års erfaring indenfor frisørfaget.

 

Kamilla blev udlært som frisør i 2006 og har ligeledes  mange års erfaring indenfor frisørfaget. Hun tager sig altid tid til at have den gode dialog med kunden, så I sammen kan finde den perfekte frisure eller farve til lige netop dig. Der er ikke noget vigtigere end tilfredse kunder, der går fra sæsonen med lige netop den frisure og farve, der komplimenterer deres ansigt og stil.

Herre- eller dameklip

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail