Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Luksus flødebollekursus

Lær at lave flødeboller hos Chocolate by Hartmann i Jægersborggade. Du får 10 af dine egne flødeboller med hjem.

Luksus flødebollekursus

Lær at lave flødeboller hos Chocolate by Hartmann i Jægersborggade. Du får 10 af dine egne flødeboller med hjem.

Det populære flødebollekursus hos Chocolate by Hartmann er tilbage til alle chokolade-elskere og flødebolle-fans. Hos Chocolate by Hartmann kan du nemlig blive lært op i den ædle flødebollekunst. Flødebollekurset er en perfekt og anderledes oplevelse, som du kan give dig selv, eller som du kan dele med en helt særlig person. 

 

På kurset får du vist, hvordan processen foregår; fra enkel vaffelbund til chokoladeovertrukket skum-fristelse. Du sprøjter selv skummet på bundene, dypper dem i chokolade og pynter dem med det topping, du bedst kan lide. Hele den søde herlighed tager ca. 1 times tid, og du kan undervejs stille alle de chokolade-relaterede spørgsmål, som du brænder inde med. Efter kurset får du naturligvis lov til at tage dine 10 mesterværker med hjem.

 

Du får:

  • Flødebollekursus inkl. 10 flødeboller med hjem

Sweetdealpris 229 kr. Normalpris 400 kr. Spar 42 %

 

Kurserne foregår søndag kl. 9.30 og torsdag kl. 18.15. Husk at booke plads!

 

Deltagere på flødebollekurset skal være over 15 år gamle.

 

Om Chocolate by Hartmann 

Chocolate by Hartman ligger på Jægersborggade og er en kombineret café og butik, hvor du bliver mødt af et utroligt venligt og kompetent personale. Alle deres søde delikatesser står snorlige linet op og frister, så man får lyst til at smage på det hele.

 

Bag Chocolate by Hartmann står 2 dygtige chocolatiers, der med ekspertise og passion har serveret alt lige fra hjemmelavet chokolade til trøfler, kaffe og ikke mindst is. Deres saltkaramel romkugle vandt sågar 3. pladsen ved Danmarks Bedste Romkugle i 2022, så det er helt klart nogle eksperter, der ved, hvad godt håndværk er.

Luksus flødebollekursus på Nørrebro

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail