Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

4 retter på Charlottenlund Fort

Bestselleren Restaurant Charlottenlund Fort er tilbage med en årstidsbestemt gourmetmiddag med smuk havudsigt.

4 retter på Charlottenlund Fort

Bestselleren Restaurant Charlottenlund Fort er tilbage med en årstidsbestemt gourmetmiddag med smuk havudsigt.

Det er en kæmpe fornøjelse for os, at vi igen kan tilbyde jer denne vilde gourmetdeal på 4 fantastiske retter hos populære Restaurant Charlottenlund Fort. Over 4.200 værdibeviser med lækre menuer blev sendt af sted til sultne Sweetdealere sidste år, og vi håber på at mætte endnu flere, der gerne vil smage gourmetmad til en genial pris.

 

Lidt nord for København finder du den smukke restaurant, der byder på 180° udsigt over Øresund og flotte, stilrene lokaler. Restauranten er kendt for at yde en fantastisk betjening og for at servere retter fra det fransk-nordiske køkken i absolut særklasse.

 

Fæstningen, restauranten ligger i, blev bygget i 1886, og man kan stadig se kanonerne, der skulle forsvare Danmark i 1. verdenskrig. Med andre ord sættes her de perfekte maritime og historiske rammer for en uforglemmelig gourmetoplevelse.

 

Menuen med de 4 retter fastsættes af restaurantens dygtige kokke, der er eksperter i at tilberede med de bedste, lokale råvarer for årstiden. Der kan naturligvis tages hensyn til allergener, og det er muligt at ønske en vegetarisk eller pescetarisk menu (mod tillæg).

 

På Restaurant Charlottenlund Fort venter en enestående middagsoplevelse i de smukkeste rammer.

 

Du får:

 • 4-retters årstidsbestemt aftenmenu

Sweetdealpris 279 kr. Normalpris 495 kr. Spar 43 %

 

Tastingmenuen består eksempelvis af:

 • Cremet fiskesuppe - Syltet bladselleri, ristede græskarkerner & smørstegte østershatte
 • Sprød torskerogn - Grillet kinakål, friterede kapers, fermenterede stikkelsbær & sauce blanquette med kærnemælksvalle
 • Slowcooked oksebryst - Kartoffelsoufflé, smørdampet porre, syltet portobello & cremet svampesauce
 • Unika "Drunken Dog" - Syltede og grillede grønne tomater, ristet hasselnød & knækbrød med kokos
 • Eller æbletærte - Hvid chokoladeganache med citrontimian, brændt hvid chokolade, flødeis med saltkaramel & karamelsauce

Menuen ændrer sig fra sæson til sæson.

 

Om Restaurant Charlottenlund Fort

 

Restaurant Charlottenlund Fort har serveret imponerende, smagfulde retter i mere end 30 år, og med denne deal får I altså serveret hele fire årstidsbestemte retter, mens Øresund bruser på den anden side af de vidde panoramavinduer. 

 

På Charlottenlund Fort er du altid sikret en god madoplevelse, vidunderlig vin og en atmosfære, som andre restauranter har svært ved at måle sig med. Indretningen er holdt i natur-materialer som læder og træ og med enestående udsigt overalt i restauranten.

   

  Lad øregangen blive forført af blide bølgeskvulp, øjenkrogen fortryllet af smukke Øresund og smagsløgene forkælet af køkkenets kræserier. Det giver en uvurderlig smagsoplevelse og kvalitetstid med dem, du holder allermest af.

   

  Menuen skifter efter sæson men er altid fyldt med sæsonens bedste råvarer fra det fransk-nordiske fusionskøkken. Især friske fiskeretter og saftigt kød er i fokus. Velbekomme!

   

  Restaurant Charlottenlund Fort har en score på 5,2 ud af 6 med hele 1.710 anmeldelser hos Dinnerbooking. Se et par af anmeldelserne her:

   

  "Nydelse at nyde god mad med en skøn udsigt, hvor mange hurtigt kommer ned i gear og får sænket skulderne. Tak for en god oplevelse."

   

  "Fantastisk menu og god betjening. Meget hyggeligt restaurant der oser af stemning. Kommer helt sikkert igen."

   

  "4 retters menu og vinmenu var i top hele vejen igennem. Smukke omgivelser og hyggelig stemning. Betjeningen afslappet, humørfyldt og nærværende. Vi kommer igen!"

  4 retter på Restaurant Charlottenlund Fort

  Her finder du os

  Sweetdeal
  Gammel Kongevej 60,16
  1850 Frederiksberg C

  Tlf: +45 82 82 00 04
  kundeservice@sweetdeal.dk
  CVR nr: 40066284

  Om Sweetdeal

  Tilbudsmail