Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Lav din egen halskæde

NYHED: Vær kreativ hos Smykling på Amager og i Køge og skab din egen halskæde i sterling sølv m/u guldbelægning.

Lav din egen halskæde

NYHED: Vær kreativ hos Smykling på Amager og i Køge og skab din egen halskæde i sterling sølv m/u guldbelægning.

For første gang på Sweetdeal inviteres du til at gå på opdagelse i smykkecaféen Smykling, der ligger både i København og Køge. Her kan du designe og skabe din egen halskæde i sterling sølv med eller uden 18 karats guldbelægning. Tilføj ekstra finesse med de smukke ferskvandsperler, som kan tilkøbes på stedet.

 

Du sparer lige nu hele 43 % på denne kreative oplevelse, som er oplagt at dele med børnene eller veninderne - måske til et fødselsdags arrangement, en babyshower eller som dagens første aktivitet til polterabend. 

 

Vil du nyde en snack eller drik, kan du i caféen bl.a. købe en friskbrygget kop kaffe, forfriskende sodavand eller et lifligt glas vin, som du kan nyde, imens du designer din personlige halskæde.

 

Grib chancen og inviter veninder eller familie med til Smykling, hvor I kan udfolde jeres kreativitet og tilbringe en hyggelig stund sammen, inden I tager hjem med hvert jeres personlige smykke. Nybegyndere og erfarne er alle velkomne.

 

Du får:

  • Halskæde i sterling sølv eller 18 karat forgyldt sølv

Sweetdealpris 119 kr. Normalpris 209 kr. Spar 43 %

 

Om Smykling

Smykling er din billet til en personlig smykkeoplevelse. Beliggende i et historisk bindeværkshus i Køge og i moderne lokaler i Amagercentret, tilbyder Smykling en unik mulighed for at designe dit eget smykke. Med fokus på kreativitet og selvudfoldelse guider Smykling dig gennem processen, så du kan skabe dit eget unikke mesterværk, der passer til din stil, og som du stolt kan gå med.

 

Smykling stiller materialer og værktøj til rådighed, der både passer til nybegyndere og erfarne. Du er altid velkommen til at bede om gode råd og vejledning.

 

Smykling er ikke bare et smykkeværksted. Det er et sted, hvor man kan slippe kreativiteten løs, nyde en hyggelig stund med en kop kaffe og skabe gode minder med dine kære. 

 

Vær kreativ hos Smykling

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail