Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Påskeplatte for 2 personer

Del en påskeplatte med hjemmelavede fiskespecialiteter fra Centrum Fisk i Rødovre med en, du holder af.

Påskeplatte for 2 personer

Del en påskeplatte med hjemmelavede fiskespecialiteter fra Centrum Fisk i Rødovre med en, du holder af.

Da vi i julen tilbød jer en juleplatte fra Centrum Fisk, slog I til og købte over 1.000 værdibeviser. Vi gentager derfor successen med en sæsonaktuel påskeplatte fuld af fiskespecialiteter.

Få masser af fisk på krogen med denne overdådige påskeplatte for 2 personer til bare 199 kroner. Køb så mange værdibeviser, at du kan invitere på den nemmeste påskefrokost eller køb et enkelt og læg op til en hyggelig stund med den, du holder allermest af. 

 

Der hentes frisk fisk til butikken hver morgen, og platten består bl.a. af fiskefilet med remoulade, håndpillede rejer, sild af forskellig art eller røget laks. Det kan lade sig gøre at tilkøbe røget ål, når I henter jeres anretning, og har man allergi for noget af indholdet, kan Centrum Fisk tage højde for dette.

Du får:

  • Påskeplatte til 2 personer

Sweetdealpris 199 kr. 

 

Eksempel på menu:

  • Fiskefilet med remoulade og citron
  • Karrysild og æg
  • Varmrøget laksesalat
  • Hjemmerørt krabbesalat
  • Håndpillede rejer
  • Røget laks med dilddressing
  • Laksepaté med sauceverte

 

Om Centrum Fisk

Centrum Fisk er beliggende i Rødovre Centrum, og har det sidste år været ejet af Danny Nielsen, der kommer med over 10 års erfaring i fiskebranchen. Han startede sin karriere i Torvehallerne, men sidste år realiserede han sin livsdrøm om egen butik med Centrum Fisk.

 

Centrum Fisk er kendt for deres friske kvalitetsvarer og gode betjening. Som en glad kunde skriver i sin anmeldelse på Facebook "5-stjernet betjening og 5-stjernede råvarer. Kunsten er at begrænse sig når man går derind."

Påskeplatte fra Centrum Fisk

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail