Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Frokosttallerken hos Søster

Få en tallerken fuld af traditionelle frokostfavoritter hos Søster i hyggelige Kompagnistræde i Indre By til halv pris.

Frokosttallerken hos Søster

Få en tallerken fuld af traditionelle frokostfavoritter hos Søster i hyggelige Kompagnistræde i Indre By til halv pris.

Søster er efterhånden blevet en af jeres favoritter her på siden - formentlig fordi, der her altid serveres god mad i store portioner til en skarp Sweetdealpris.

 

Denne gang kan I besøge Søster og spise en forrygende frokosttallerken fuld af favoritter til lige under halv pris. Tallerkenen er fyldt godt op med 5 forskellige frokostretter som f.eks. sprød og paneret rødspættefilet, roastbeef med hjemmelavet remoulade og hønsesalat med bacon.

 

Foruden den gode mad og service har Søster også en fabelagtig beliggenhed i Indre By. Her er I er blot en kort gåtur fra attraktioner som Strøget, Storkespringvandet og Slotsholmen - og det er bare dem, der starter med S. Planlæg en hyggelig dag i hovedstaden og start med en stor frokost hos Søster.  

 

Du får:

  • Frokosttallerken hos Søster

Sweetdealpris 139 kr. Normalpris 288 kr. Spar 51 %

 

Frokosttallerkenen indeholder:

  • Paneret rødspættefilet
  • Roastbeef med hjemmelavet remoulade 
  • Håndpillede rejer med hjemmelavet mayonnaise
  • Ferskrøget laks med røræg
  • Hønsesalat med bacon

 

Om Søster

I Kompagnistræde er stemningen helt unik med de flere hundrede år gamle bygninger, der i dag huser små, spændende butikker, som er en fornøjelse at udforske. Man glemmer helt, at man befinder sig lige bag Strøget, hvor I kan gå på tilbudsjagt i de store, velkendte kædebutikker.  

 

Det er lige her i den berømte cafégade "Strædet", du finder den super hyggelige café Søster, der byder dig hjerteligt velkommen. Tag blot plads i de hyggelige lokaler, hvor skandinavisk stil møder parisisk cafestemning, og lad det venlige personale servere et dejligt måltid for dig. 

 

Med sin centrale placering i et sidestræde til Strøget er Søster et oplagt sted at besøge efter en shoppingtur eller et besøg på en af hovedstadens mange museer.

Frokosttallerken hos Søster

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail