Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Frokostanretning på Klubben

KÆMPE NYHED: Besøg Tove Ditlevsens stamsted på Vesterbro og spis en luksuriøs frokostanretning med 7 retter.

Frokostanretning på Klubben

KÆMPE NYHED: Besøg Tove Ditlevsens stamsted på Vesterbro og spis en luksuriøs frokostanretning med 7 retter.

Vi er umådeligt stolte over at have fået denne historiske Vesterbro-perle på Sweetdeal og at tilbyde jer en traditionel dansk frokost med masser af mad, der tilberedes og serveres helt efter bogen. Vi håber, at I tager godt imod Restaurant Klubben, der bl.a. som Tove Ditlevsens stamværtshus er en integreret del af Københavns kulturarv. 

 

Restaurant Klubben har eksisteret i over 150 år og er i dag indrettet i traditionel stil, der leder tankerne hen på 50'ernes rå Vesterbro. Nyd din mad inde eller ude i Tove Ditlevsens Mindehave, den skønne oase og hyldest til bydelens elskede forfatter. 

 

Frokostanretningen består af hele 7 retter bestående af klassikere som bl.a. paneret rødspættefilet med remoulade, 3 forskellige slags marinerede sild, flæskesteg med rødkål og surt samt lun mørbradbøf med bløde løg. Naturligvis med frisk brød til. 

 

Sæt jer til rette, lad tankerne glide hen på de gode, gamle dage og nyd den skønne mad. 

 

Du får:

  • Frokostanretning på Klubben

Sweetdealpris 199 kr. Normalpris 299 kr. Spar 33 %

 

Der skal købes minimum 2 værdibeviser per ordre.

 

Frokostanretningen består af:

  • 3 slags sild
  • Paneret rødspættefilet med remoulade
  • Røget laks med røræg
  • Hønsesalat med bacon og champignon
  • Lun mørbradbøf med bløde løg
  • Flæskesteg med rødkål og surt
  • 3 slags ost
  • Serveres med brød og smør

 

Om Restaurant Klubben

At besøge Restaurant Klubben føles som at tage en behagelig tidsrejse og lande lidt midt i et af 1950'ernes mest folkelige åndehuller. Tove Ditlevsen blev født blot et par gader længere nede mod Enghave og kom her meget, men det samme gjorde mange andre spøjse, inspirerende og hårdt arbejdende Københavnere. I dag møder du på Klubben alt fra direktører til studerende og ældre Vesterbro-borgere, som kommer for at nyde den gode danske mad i en afslappet atmosfære.

 

Restaurant Klubben har eksisteret i mere end 150 år, alle under det samme navn, og ser det som sin fornemmeste opgave at byde alle slags mennesker velkommen og sørge for, at de forlader stedet med en god oplevelse og fyldte maver.

 

Restauranten ligger tæt på spillestedet VEGA samt Vesterbrogade og Istedgade. Man behøver ikke at have fingeren på pulsen for at mærke livet i denne del af byen. Her sker der altid noget, og med flere nærtliggende metro- og S-togsstationer er det nemt at komme dertil og hjem igen, når du er mæt på mad, drikkevarer og indtryk. 

 

Frokostanretning på Klubben

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail