Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Frokost på Restaurant Gilleleje

NYHED: Nyhavns ældste restaurant byder på lækre, hjemmelavede danske frokostklassikere af høj kvalitet. Lang gyldighed!

Frokost på Restaurant Gilleleje

NYHED: Nyhavns ældste restaurant byder på lækre, hjemmelavede danske frokostklassikere af høj kvalitet. Lang gyldighed!

Ohøj til alle, der er vilde med et knaldgodt frokosttilbud! Den historiske Restaurant Gilleleje har for første gang lagt til kaj her hos Sweetdeal for at give jer en klassisk dansk frokostoplevelse af højeste kaliber til næsten halv pris. Og du kan endda bruge dealen helt frem til slutningen af juli!

 

Nyd en frokostplatte, hvor alt er hjemmelavet med kærlighed og efter alle frokostkunstens regler. Rødspættefileten er smørstegt til perfektion, rejerne er håndpillede, hønsesalaten er lavet efter egen opskrift med sprødstegt bacon og roastbeefen er mør, saftig og toppet med surt og sprødt. 

 

Titlen som den ældste restaurant i Nyhavn, får man ikke bare serveret på et sølvfad. Det kræver, at man tilbyder kvalitet og god service for at køre et spisested i et så populært og ikonisk kvarter som Nyhavn - og det har Restaurant Gilleleje gjort siden 1800-tallet. 

 

Du får:

  • Frokostplatte

Sweetdealpris 139 kr. Normalpris 269 kr. Spar 48 %

 

Frokostplatten består af:

  • Æg og rejer med mayonnaise krydderurter 
  • Smørstegt rødspættefilet med remoulade og citron 
  • Hønsesalat med bacon 
  • Roastbeef med remoulade, agurkesalat og sprøde løg 

 

Om Restaurant Gilleleje

På Restaurant Gilleleje er det tydeligt, hvad Nyhavn har betydet for den danske søfart. Eksotiske og finurlige artefakter pryder væggene, fordi souvenirs ofte fungerede som valuta, når sømændene vendte hjem fra verdenshavene uden en mønt på lommen, men med en umanerlig trang til en sildemad og en snaps.

 

Gamle træskibe og et autentisk ror vil lede tankerne hen på det maritime stoppested, som Gilleleje har været for de sultne og tørstige sømænd. Det store dyreskind og de fine figurer vil vidne om den vidtrækkende funktion, havnen havde. 

 

Hos Gilleleje er de maritime omgivelser kombineret med en hyggelig atmosfære, hvor du vil føle dig velkommen med det samme. 

Frokostplatte på Restaurant Gilleleje

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail