Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Saltterapi eller IR sauna

Oplev de lindrende og velgørende effekter på kroppen af saltterapi eller infrarød sauna hos House of Salt.

Saltterapi eller IR sauna

Oplev de lindrende og velgørende effekter på kroppen af saltterapi eller infrarød sauna hos House of Salt.

Døjer du med smerter, lungesygdomme eller hudlidelser? Det skal være slut - og med denne Sweetdeal får du HALV pris på fuld velvære med enten en omgang saltterapi eller infrarød sauna. 

 

House of Salt er din nye oase for velvære og lindring. Med denne deal kan du glæde dig til at besøge det unikke wellnesscenter i hjertet af København, hvor traditionelle og moderne metoder kombineres for at fremme fysisk og mental sundhed.

 

Du får:

  • 1 x saltterapi eller infrarød sauna

Sweetdealpris 150 kr. Normalpris 300 kr. Spar 50 % 

 

Om saltterapien

Når du træder ind til saltterapi hos House of Salt foregår det i det meget smukke og afslappende rum. Her er der spredt lyserødt salt ud som sand på hele gulvet, og væggene består af smukke saltplader. Rummet bliver fyldt med saltdampe og afslappende musik, så det eneste, du skal, er at læne dig tilbage og nyde de 45 minutter i ren velvære. 

 

Behandling med saltterapi bruges især til at lindre ved diverse lungesygdomme som bl.a. KOL, bronkitis, lungebetændelse, bihulebetændelse, forkølelse og influenza. Saltterapi hjælper desuden med at lindre hudlidelser som eksem, psoriasis, fremme bedre vejrtrækning og generel velvære. 

  

Om den infrarøde sauna

Døjer du med forhøjet blodtryk? Lider du af kroniske sygdomme eller betændelsestilstande i kroppen? Den infrarøde varmebehandling øger blodgennemstrømningen og hjælper din krop med at udskille affaldsstoffer, hvorved mange oplever øjeblikkelig smertelindring. Da kroppen opfatter de infrarøde stråler som feber, skruer den op for immunforsvaret, eftersom den tror den er ved at få en infektion. I kombination med ovenstående fordele styrker de infrarøde stråler altså hele din krop.

Wellness hos House of Salt

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail