Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Sushi ad libitum hos Kasai

NYHED: Spis dig mæt i et stort udvalg af sushi, sticks og forretter inkl. is og kaffe hos Kasai Sushi på Amagerbro.

Sushi ad libitum hos Kasai

NYHED: Spis dig mæt i et stort udvalg af sushi, sticks og forretter inkl. is og kaffe hos Kasai Sushi på Amagerbro.

Vi har fået Kasai Sushi på krogen, så du kan dykke ned i vellavet sushi, grillede spyd og japanske specialiteter - alt sammen til en knivskarp Sweetdealpris!  

 

Kasai ligger i hjertet af Amager og byder på alt, hvad et sushi-hjerte banker for. Med deres ad libitum koncept kan du spise dig mæt i al din yndlings sushi,  varme sticks og lækre forretter.

 

Hver evig eneste dag står de dygtige folk i det åbne køkken og laver den friske sushi med gode råvarer og med kærlighed. Der er ca. 15 forskellige forretter, 15 forskellige sticks og 100 slags sushi, så du kan helt sikkert finde noget, der falder lige i din smag. Slå til nu og få stillet din sushitrang.

 

Du får:

  • Sushi ad libitum inkl. is og kaffe

Sweetdealpris 168 kr. Normalpris 258 kr. Spar 34 %

 

Om Kasai Sushi

Kasai Sushi åbnede deres første restaurant på Amagerbro i 2017, og fik i 2020 udvidet succesen med en restaurant på Nørrebro. Med denne Sweetdeal kan du besøge deres originale restaurant på Amager og spise dig mæt i god sushi. 

 

Hos Kasai mener de, at alle skal have råd til at betale for god kvalitet, og derfor kan du roligt tage familien eller vennerne med til en sushiaften med det hele. Og hvis du skulle få brug for lidt vejledning i det store udvalg, så står det venlige personale altid klar til at hjælpe.

Sushi ad libitum hos Kasai

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail