Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Fliserens eller algebehandling

NYHED: Bliv fri for skadelige alger på fliser eller tag med en behandling fra Danrens, der scorer højt på Trustpilot.

Fliserens eller algebehandling

NYHED: Bliv fri for skadelige alger på fliser eller tag med en behandling fra Danrens, der scorer højt på Trustpilot.

Vil du have mere glæde af din terrasse, når solen endelig lader dig sidde udenfor? Eller ligner dit tag, noget der er løgn? Få gjort noget ved dine huslige projekter - uden at løfte en finger. 

 

Alger er et stort problem for mange danske husejere, fordi de kan angribe og gøre skade på tage og fliser. Udover alger bliver fliser også ramt af genstridig flisepest, hvilket heller ikke ligefrem pynter. 

 

En algebehandling eller fliserens fjerner algevæksten og giver dit tag eller dine fliser en længere levetid - og så ser det bare meget pænere ud. 

 

Få de professionelle folk fra Danrens til at lave en algebehandling eller en fliserens, der udføres efter alle kunstens regler og kun med miljøgodkendte produkter. De garanterer, at fliserensen virker - ellers forsøger de igen uden meromkostning, og vi garanter, at du får en knaldgod pris. 

 

Vælg mellem:

  • Professionel algebehandling af tag - op til 200 kvm
    Sweetdealpris 999 kr. Normalpris op til 2.495 kr. Spar op til 59 %

 

  • Fliserens med imprægnering 50 kvm
    Sweetdealpris 1.999 kr. Normalpris 3.625 kr. Spar 44 %

 

Tilkøb direkte hos partner: Har man mere end 50 kvm, koster det 43,5 kroner med 40% i rabat pr. kvm.

 

Om Danrens

Med Danrens får du ekspertise fra øverste hylde, og de har en masse tilfredse kunder, der har fået pustet nyt liv i deres tag eller deres terrasse, hvilket er blevet belønnet med en tårnhøj score på 4,6 ud af 5,0 på Trustpilot.

 

Hvis du vil have specialister til at forvandle dine udendørs overflader, så skal du have fat i Danrens. Med mere end 15 års samlet erfaring inden for fliserens og algebehandling i teamet, er Danrens din bæredygtige ekspert med nogle af markedets bedste priser. 

 

For Danrens er det essentielt at kunne stille med bæredygtige og overkommelige løsninger til både private og virksomheder, alt imens de prioriterer kvalitet og miljøansvarlighed.

 

Hos Danrens er der ingen genveje – kun god service, til de rette priser. Derfor vil man heller ikke gå på kompromis med de produkter, der anvendes. Alle produkter er testede og godkendt af Miljøstyrelsen.

Fliserens eller algebehandling

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail