Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Andrew Lloyd Webber Musical

Kom med til et fantastisk show, der fejrer Andrew Lloyd Webbers mesterværker i Tivoli 13. februar 2024. Begrænset antal!

Andrew Lloyd Webber Musical

Kom med til et fantastisk show, der fejrer Andrew Lloyd Webbers mesterværker i Tivoli 13. februar 2024. Begrænset antal!

Kom med til et fantastisk show, som fejrer en af de største musicalkomponister i nyere tid, når Andrew Lloyd Webber Musical Galla gæster Tivolis koncertsal.

 

De kendte mesterværker fremføres af en række internationalt anerkendte solister med ekstraordinære stemmer, der sammen med et syngende og dansende ensemble tager publikum med på en følelsesladet rejse gennem kærlighed, forførelse, romance, humor, vrede, grådighed, mod, håb og inspiration.

 

Webbers arbejde fortolkes live af et stort og imponerende orkester, mens farverige kostumer og lysshow puster nyt liv til de velkendte toner. Den kompetente tenor Tyrone Chambers fra New Orleans tager sikkert og på charmerende vis publikum gennem aftenens forestilling. 

 

Du får:

  • 1 stk. billet til Andrew Lloyd Webber Musical Galla i Tivoli Koncertsalen den 13. februar 2024

Sweetdealpris 455 kr. Normalpris 630 kr. Spar 27 %

 

Begrænset antal værdibeviser til salg!

 

Begejstrede anmeldere skriver:

”Vi havde fornøjelse af solister med ekstraordinære stemmer og et velsyngende og dansende ensemble. Specielt de tre kvindelige solister imponerede. De kunne om nogen brage igennem og synge med en klarhed og tydelighed, man skal lede længe efter. Det fik vi bl.a at høre i den følelsesladede “I Don’t Know How to Love Him” fra Jesus Christ Superstar og Evitas “Don’t cry for me Argentina”."

 

”Aftenens vært Tyrone Chambers ll går ikke i glemmebogen. Han styrede aftenen på charmerende vis, og tenoren brillerede også i sangene.”

 

”Et show med med farverige kostumer, flot lysshow, gode koreografier og med flere imponerende sangpræstationer. Andrew Lloyd Webbers sange blev æret og er 4 stjerner værd.”

 

Andrew Lloyd Webber Musical Galla

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail