Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Sandwichmenu fra Café Kargo

NYHED: Smag frikadellesandwichen eller flæskestegssandwich-succesen inkl. sodavand eller Cocio i det gamle Nordhavn.

Sandwichmenu fra Café Kargo

NYHED: Smag frikadellesandwichen eller flæskestegssandwich-succesen inkl. sodavand eller Cocio i det gamle Nordhavn.

Siden OINK OINK’s success på papirøen med den velkendte flæskestegssandwich har Café Kargo i Nordhavn udviklet og forbedret den lækre danske juvel, så den i dag bliver lavet til perfektion. Derfor er det også med stor madglæde, at vi kan dele denne nyhed med alle sultne Sweetdealere, der bare ikke kan stå for den knasende fornøjelse ved flæskestegssandwichen eller dens snaskede fætter, frikadellesandwichen.

 

Du slipper med bare 65 kroner for en sandwichsymfoni med dertilhørende læskedrik. Flæskestegssandwichen består af kvalitetskød fra Grambogård på Fyn, kombineret med råsyltet rødkål samt hjemmelavet agurkesalat pakket ind i en smørbagt briochebolle med dijonnaise dressing, hvilket tilsammen giver en smagsoplevelse i verdensklasse.

 

Frikadellesandwichen er også i en klasse for sig med sin hjemmerørte remoulade, briochebolle, hurtigt-syltede rødkål og syltede agurker. Det bliver nok svært at vælge - men så kan du  jo heldigvis købe et par stykker og finde din nye favorit.

 

Du får:

  • Flæskestegssandwich eller frikadellesandwich med 1 valgfri sodavand eller Cocio

Sweetdealpris 65 kr. Normalpris 110 kr. Spar 40 %

 

Om Café Kargo

Som en lille frokost-oase ligger Café Kargo placeret i det gamle Nordhavn midt imellem nybyggeriet og “Den Gamle Skudehavn”. Her i de autentiske og rå omgivelser nyder gæsterne til hverdag bl.a. lækkert velanrettet smørrebrød, flæskestegssandwich og frikadellesandwich med butter-roasted briochebolle og nyristet kaffe fra Nordhavn Coffee Roasters.

 

Til dagligt drives køkkenet af kokken Troels, som bl.a. har haft flæskestegssandwich-succesen “Oink Oink” på papirøen. Denne succes har han taget med og videreudviklet på til Kargo, så I stadig kan smage, hvad der nok er en af Danmarks bedste flæskestegssandwiches.

 

Som om det ikke var nok, at Café Kargo i Nordhavn er mestre i at lave snaskede flæskestegssandwiches, så har Kargo et andet af Sweetdeals yndlings spisesteder, nemlig Kargo Pasta, i Smallegade på Frederiksberg, hvor det er pastaens lækre kunst, der kommer til sin ret. 

Takeaway fra Café Kargo

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail