Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Spa og gourmet på Marienlyst

Nyd en luksuriøs spadag med en 3-retters middag om aftenen i de smukke omgivelser på populære Marienlyst Strandhotel.

Spa og gourmet på Marienlyst

Nyd en luksuriøs spadag med en 3-retters middag om aftenen i de smukke omgivelser på populære Marienlyst Strandhotel.

Det glamourøse, 4-stjernede Marienlyst Strandhotel inviterer dig på en dag i afslappelsens tegn, hvor du får adgang til det store Pool Club-område, der har høstet adskillige roser og priser. Her bliver alle sanser stimuleret, og du vil mærke velværen skylle ind over dig i takt med det brusende Øresund, som sætter den smukke kulisse fra spaen.

 

Efter flere timers luksuriøs afslapning i spaen, står aftenen på en 3-retters middag serveret i Brasserie 1861. Oplevelsen starter helt fra det sekund, du tager plads i stolen, hvor du samtidig kan nyde den smukke udsigt, der er helt på kanten af havet. 

 

Et besøg på Marienlyst Strandhotel er indbegrebet af velvære i topklasse rammer, som du med denne Sweetdeal får til en topklasse pris.

 

Du får:

 • Spa-adgang kl. 13.00 - 18.00
 • 3-retters middag i Brasserie 1861

Sweetdealpris 645 kr. Normalpris 949 kr. Spar 32 %

 

Vælg mellem følgende datoer i købsprocessen:

  • 8. februar 2024
  • 26. februar 2024 (UDSOLGT)
  • 29. februar 2024 (UDSOLGT)
  • 1. marts 2024 (UDSOLGT)
  • 4. marts 2024
  • 5. marts 2024 (UDSOLGT)
  • 6. marts 2024 (UDSOLGT)
  • 8. marts 2024 (UDSOLGT)
  • 11. marts 2024 (UDSOLGT)
  • 12. marts 2024 (UDSOLGT)
  • 13. marts 2024 (UDSOLGT)
  • 14. marts 2024 (UDSOLGT)

   

  Marienlyst Strandhotel

  Det berømte Marienlyst Strandhotel er landets største strandhotel og har budt kongelige såvel som menige gæster velkommen siden 1861. Strandhotellet har vundet adskillige priser for sin store spaafdeling, og i 2022 vandt Marienlyst oplevelsesprisen for bedste velværeoplevelse - og det forstår vi godt!

   

  Strandhotellet ligger direkte ud til Øresunds livlige hav og ved smukke skovområder, der indbyder til lange gåture blandt vajende trætoppe og brusende bølger. Hotellet henleder tankerne til livet på et badehotel, om end i mere ekstravagante omgivelser med den store spaafdeling, de tre restauranter og den stilrene indretning.

   

  I hotellets Pool Club venter en enestående oplevelse med klassiske spafaciliteter og gamle badetraditioner. Nyd duften af de æteriske olier og udsigten i panoramasaunaen på 60 grader. Giv jer selv en bodyscrub, og lad kroppen gå fra det kolde gys til det varme i dampbadet inde i badestuen. Og tilmeld jer gratis til saunagus i strandsaunaen.

   

  Om området

  Marienlyst Strandhotels beliggenhed er helt i top - kun et stenkast fra hotellet ligger Øresund, og Helsingørs hyggelige centrum når I ligeledes let på gåben, ligesom der kun er få minutter til byens hyggelige lystbådehavn.

   

  Lige i nærheden af hotellet ligger også et af Nordeuropas mest betydningsfulde renæssanceslotte, Kronborg Slot, som fortæller myten om kæmpen Holger Danske, fornemme hoffer og dramatiske tider. 

   

  Det er også oplagt at lægge vejen forbi Louisiana Museum of Modern Art, som ligger bare 10 km syd for Marienlyst Strandhotel. Her kan I tilbringe mange uforglemmelige timer i selskab med kunst i verdensklasse.

   

  Anmeldelser

  Roserne nærmest regner ned over Marienlyst Strandhotel på Tripadvisor. Se bare nogle af de seneste anmeldelser her:

   

  "Fantastisk hotel
  Vi er kommet på Marienlyst flere gange årligt de sidste 30 år, holdt fester, været flere gange til julefrokost, nytår og Skt. Hans, men også almindeligt weekendophold ....og altid følt os velkomne af venligt personale. De senere år er restauranterne blevet opgraderet og er endnu hyggeligere. Vi nyder virkelig et ophold på Marienlyst."

  Anmeldt november 2023.

   

  "God oplevelse
  Det bedste spa hotel i dk, hyggeligt, i orden, fantastisk mad, fantastisk service, dejligt spaområde, skøn beliggenhed, nem udtjekning.
  Simpelthen bare en god oplevelse. Kommer helt sikkert tilbage igen"

  Anmeldt november 2023.

  Spa og middag på Marienlyst

  Her finder du os

  Sweetdeal
  Gammel Kongevej 60,16
  1850 Frederiksberg C

  Tlf: +45 82 82 00 04
  kundeservice@sweetdeal.dk
  CVR nr: 40066284

  Om Sweetdeal

  Tilbudsmail