Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Ritualer hos Ni'mat Spa

Oplev velvære i Vandtemplet og vælg mellem en varm kropsindpakning eller hårkur inkl. peeling og vin/juice hos Ni'mat Spa.

Ritualer hos Ni'mat Spa

Oplev velvære i Vandtemplet og vælg mellem en varm kropsindpakning eller hårkur inkl. peeling og vin/juice hos Ni'mat Spa.

Mærk den ultimative afslapning i kroppen med denne Sweetdeal på ritualer hos Ni'mat Spa. Bliv forkælet med en luksuriøs og eksklusiv oplevelse, der får dig helt ned i laveste gear - til en lige så lav pris.

 

Denne overdådige deal giver dig hele 2 ritualer med adgang til Vandtemplet og frit valg mellem en varm kropsindpakning og hårkur.

 

I Vandtemplet kan du lade velværen skylle ind over dig i jacuzzien, saunaen og aromadampbadet. Og så er det, du kan vælge enten den varme kropsindpakning, der virker afstressende samt giver din krop og hud et boost, eller du kan vælge hårkur ritualet, der giver pleje til dit hår, mens du nyder varmen i blomstersaunaen.

 

Vi ved godt, det bliver svært at vælge mellem de lækre ritualer, men så kan du heldigvis skylle det ned med et glas vin eller juice, og du får skam også en peeling inkluderet i prisen.

 

Du får:

  • Adgang til Vandtempel + enten kropsindpakning eller hårkur ritual
    Besøgstid: 2 timer

Sweetdealpris 450 kr. Normalpris 715 kr. Spar 37 %

 

Medbring selv badetøj.

 

Mere om ritualerne

Vandtemplet

Vandtemplet er Ni'mat Spas smukke orientalske perle. Når du besøger Vandtemplet, vil du kunne benytte aromadampbadet, den hyggelige lille sauna og den varme jacuzzi. 3 hyggelige og stemningsfulde enheder i de smukkeste omgivelser i huset.

 

Varm Kropsindpakning

Varm Kropsindpakning kan være mange ting. Hos Ni’mat vil du opleve den ultimative afslappende og afstressende behandling. Din krop bliver begravet i den varme vandmadras og tunge dyne. Madrassen giver blid massage, mens du drømmer dig hen til fjerne himmelstrøg. Din indpakning, som består af vitaminer, booster din krop og efterlader huden sund, blød og glødfuld. En behandling du bliver afhængig af. Velkommen i drømmeland.

 

Hårkur ritual

Når du hos Ni’mat vælger hårkur ritualet i den varme blomster sauna får du både en synlig virkning i dit hår og en fysisk behagelig afslappende virkning i kroppen.

 

Spaværtinden påfører din hårkur og herefter bliver du vist til rette i blomster saunaen, som giver kroppen en indre ro, varme og velvære.

 

Varighed: 30 minutter pr. ritual. 

Velkommen til Ni'mat Spa

Dybe farver pryder væggene, Buddha-figurer maner til ro, lækker musik fylder ørene, og den rolige atmosfære, der giver et indblik i østens mystik, inviterer dig indenfor til komplet afkobling og pleje af krop og sjæl.

 

Så snart du træder ind ad døren, mærker du stemningen – en uspoleret ro, bløde toner og afslappende dufte imødekommer dig, og i receptionen bliver du budt velkommen af værtinden. Efter en kop ingefær-te og en behagelig samtale, venter der dig afstresning i særklasse.

Ritualer hos Ni'mat Spa

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail