Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Nytårscatering fra PS Gastro

Server en 4-retters nytårsmenu med bl.a. stegt kammusling i hummerbisque, rørt tartar og bøf af teres major.

Nytårscatering fra PS Gastro

Server en 4-retters nytårsmenu med bl.a. stegt kammusling i hummerbisque, rørt tartar og bøf af teres major.

Favoritten PS Gastro er tilbage med en delikat nytårsmiddag, der gør det nemt for dig at være vært ved årets nytårsfest. Da vi for nylig tilbød jer PS Gastros julemenu, købte I over 2500 værdibeviser og gjorde dermed dealen til en absolut julefavorit her på siden. 

 

Vi er derfor rigtig glade for nu at kunne tilbyde jer nytårsmenuen fra PS Gastro. Maden skal blot afhentes i Brønshøj, varmes op og serveres. I stedet for at bruge tid i køkkenet, kan du nyde dine gæsters gode selskab og fylde op i glassene.

 

Menuen starter med stegt kammusling med hokkaidogræskar i skummende hummerbisque. Derefter får I rørt tatar à la PS Gastro med puffet kartoffel. Hovedretten består af oksekødsbøf a teres major med rødvinssauce, og desserten er en smukt dekoreret mørdejstærte med lemon curd med vanilje, karamel og hindbær.

 

Gør dig selv en tjeneste og slip for at tilbringe årets sidste dag i køkkenet. Slå til i dag og server en formidabel festmiddag med hele 37 % rabat. Godt nytår. 

 

Du får:

 • Nytårscatering fra PS Gastro (1 kuvert)

Sweetdealpris 249 kr. Normalpris 399 kr. Spar 37 %

 

Der skal købes minimum 2 kuverter.

 

Menuen består af:

 • Forret: Stegt Kammusling med confiteret og syltet Hokkaidogræskar, grøn olie, skummende Hummerbisque og blomsterkarse
 • Mellemret: Rørt Tatar à la PS Gastro - Puffet kartoffel vendt i porreaske med estragonmayonnaise, syltet ribs og karse
 • Hovedret: Teres Major-okse med saltbagt selleri med urter og citron, karmeliseret selleripure, syltede og stegte perleløg, sprødt grønkål og rødvinssauce
 • Dessert: Mørdejstærte med lemon curd med vanilje, karamel, syltet hindbær, honningtuill og tørret hindbær

 

Mulighed for tilkøb (aftales og afregnet direkte med PS Gastro):

 • 30 g baeri caviar: 299 kr.
 • Halv hummer med grillet citron, aioli og surdejsbrød: 199 kr.
 • Kransekage 49 kr.
 • Vinmenu med 4 flasker - minimum 5 personer: 249 kr.
 • Snacks, f.eks. til nytårstalen: 99 kr.
 • Surdejsbrød og pisket smør 29 kr.

 

Om PS Gastro:

PS Gastro fokuserer især på at skabe gastronomiske oplevelser af høj kvalitet. Filosofien bag er, at mad er mere end bare brændstof til kroppen - det er en kilde til glæde, samvær og gode minder. Passionen for mad og gæstfrihed er drivkraften bag alt, hvad virksomheden foretager sig.

 

PS Gastro sætter desuden en ære i at bruge friske, sæsonbetonede ingredienser, som de tilbereder med omhu og respekt for madens natur. Resultater er et menukort, der byder på autentiske oplevelser, og som nøje er sammensat af de bedste råvarer fra lokale producenter.


PS Gastro er helt nyåbnet men har allerede samlet en masse gode anmeldelser til sig. Her er et eksempel fra Trustpilot: "Normalt ville mine veninder og jeg gå på café eller bestille en pizza, men til min fødselsdag synes jeg at vi skulle prøve noget nyt. Vi fik en 4- retters menu begge gange og HOLD DA KÆFT hvor var det lækker mad!"

Nytårscatering fra PS Gastro

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail