Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

7 serveringer på Restaurant Rebel

Den Michelin-hædrede Restaurant Rebel byder på en middag med 7 udsøgte serveringer i topklasse. Inkl. kaffe/te og avec.

7 serveringer på Restaurant Rebel

Den Michelin-hædrede Restaurant Rebel byder på en middag med 7 udsøgte serveringer i topklasse. Inkl. kaffe/te og avec.

Med denne Sweetdeal er der endnu en gang lagt op til en en storslået gourmetoplevelse hos den Michelin-hædrede restaurant Rebel. Glæd dig til 7 eksklusive serveringer fulde af nye og eksperimenterende madoplevelser, som sender dine smagsløg en tur i gourmethimlen. Middagen slutter med en kop kaffe eller te med sødt og 1 avec.

 

Rebel er hædret i 2021 og igen i 2022 af Michelinguiden, som kun de bedste restauranter opnår. Hos Rebel får du en oplevelse i en uhøjtidelig atmosfære, hvor mad, vin og god stemning er i højsædet. 

 

Restauranten ligger i Store Kongensgade nær Kgs. Nytorv. Stemningen er afslappet og imødekommende, og i køkkenet forenes det bedste fra det klassiske, franske køkken med moderne, dansk gourmet. 

 

Du får:

  • Middag med 7 serveringer inkl. kaffe/te med sødt og 1 avec

Sweetdealpris 395 kr. Normalpris 725 kr. Spar 45 %

 

Menuen består af:

  • Den Lille Rebel: 3 snacks, 1 amuse og 3 retter - inkl. kaffe/te med sødt og 1 avec

 

Menuen Den Lille Rebel følger menukortet og kan ses online.  Dog kan serveringer variere dagligt efter kokkens kreationer.

 

Tilkøb:

  • Indløsning fredag eller lørdag: 150 kr. pr. person
  • Ændring til Pescetar menu: 100 kr. pr. person og skal oplyses i kommentarfeltet ved booking.

 

Glutenfri og allergier

Ved glutenallergi skal dette oplyses ved bordreservation.  Restaurant Rebel kan desværre ikke imødekomme svære allergier, laktose, vegetar og veganer på denne deal. 

 

Om Rebel

Som gæst hos Rebel er du ikke i tvivl om, at du sidder på en af byens mest populære mødesteder for feinschmeckere. Her diskuteres og nydes ved bordene, og der hersker en intens stemning, bestående af lige dele professionel travlhed og en stærk ambition om at give gæsterne en madoplevelse i en hyggelig atmosfære. Aftenen igennem arbejder tjenerne koncentreret og tager turen op og ned ad trappen, der binder de åbne etager smukt sammen. 

 

Restaurant Rebel har et imponerende vinkort, der kan tilfredsstille enhver, der vil supplere madoplevelsen med vin af samme høje kvalitet. 

7 serveringer på Rebel

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail