Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Bubble tea og bubble waffles

NYHED: Få 2 store bubble teas & 2 bubble waffles med is, smarties og oreos fra Tea:licious i Studiestræde eller Roskilde.

Bubble tea og bubble waffles

NYHED: Få 2 store bubble teas & 2 bubble waffles med is, smarties og oreos fra Tea:licious i Studiestræde eller Roskilde.

Nu kan du tilfredsstille din sukkertrang med Tea:licious’s forfriskende Bobatilbud! Du får 2 gange bubble waffles med is, smarties og oreos, og hele herligheden kan skylles ned med 2 store krus af den lækreste bubble tea. Det er den perfekte snack at dele med kæresten eller veninden, når I er ude på juleshopping sammen.

 

Bubble tea er en frugtig drik med små, skinnende perler fyldt med smag, som nærmest popper i munden på dig. Har du ikke smagt den populære bubble tea endnu, så får du her den oplagte undskyldning. 

 

I vælger helt selv, om de søde fristelser skal hentes hos Tea:licious i Studiestræde i Indre København, eller om tilværelsen skal forsødes, mens I går rundt i Roskilde. 

 

Du får: 

  • 2 store valgfri standard bubble tea + 2 plain bubble waffles med is, smarties og oreos

Sweetdealpris 125 kr. Normalpris 212 kr. Spar 41 %

 

Om Tea:licious

Hos Tea:licious ønsker de at dele deres glæde for alle de uimodståelige snacks og lækre drikkevarer fra Taiwan med kunderne. Alt lige fra bubble tea til bubble waffles og andre smagfulde snacks er lavet med kærlighed og kvalitet, som helt klart kan smages.

 

Tea:licious har indtil videre hele 3 afdelinger rundt om i København og omegn, og med denne deal får du altså fornøjelsen af deres mest centrale placering og placeringen i Roskilde. 

Bubble tea og bubble waffles

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail