Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Nytårsmenu med 5 retter

Gør det nemt og lækkert for dig og dine gæster til nytår. Hent en 5-retters nytårsmenu hos Appetithuset i Charlottenlund.

Nytårsmenu med 5 retter

Gør det nemt og lækkert for dig og dine gæster til nytår. Hent en 5-retters nytårsmenu hos Appetithuset i Charlottenlund.

Skal dette års nytårsaften byde på en helt vildt lækker menu, der kræver minimalt arbejde? Så har vi den perfekte Sweetdeal løsning til dig lige her. Du får halv pris på 5 retter, som kan nydes til en festlig nytårsmiddag sammen med dine gæster derhjemme.

 

Nytårsmenuen består af mundrette canapéer, delikat laksetatar, en saftig oksemørbrad med smørstegte kartofler, garniture og bearnaisesauce, og en frisk citrontærte med sød, flamberet marengs til at runde af med. Du får skam også en lille tapasanretning med, som du kan servere som en appetitvækker til dronningens nytårstale eller måske som fyldig afrunder til natmad.

 

Få mest mulig smag og fest for pengene til nytårsaften ved at slå til på denne fantastiske nytårsmenu. Menuen skal bare afhentes efter aftale hos Appetithuset i Charlottenlund.

 

Du får:

  • 5-retters nytårsmenu 

Sweetdealpris 349 kr. Normalpris 699 kr. Spar 50 %

 

Der skal købes og bestilles til minimum 2 personer.

 

Nytårsmenuen indeholder:

  • Lille tapasanretning (kan også bruges til natmad)
  • Canapé anretning
  • Delikat rørt laksetatar med tilbehør
  • Oksemørbrad med smørstegte kartofler, garniture og bearnaisesauce
  • Citrontærte med flamberet marengs

 

Om Appetithuset

I Charlottenlund finder du et "et lille hus, med stor kærlighed for mad". Sådan lyder Appetithusets slogan, og det er akkurat, hvad du kan forvente.

 

Det lille catering og take-away firma Appetithuset åbnede i 2022, hvor de fra deres hyggelige lokaler sælger gode og velkendte retter to-go såsom sandwiches, salater, smørrebrød, tapasanretninger med mere.

Nytårsmenu med 5 retter

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail