Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

5 retter hos Den Lille Fede

NYHED: Nyd en 5-retters månedsmenu hos den anmelderroste restaurant i Boltens Gård ved Kongens Nytorv.

5 retter hos Den Lille Fede

NYHED: Nyd en 5-retters månedsmenu hos den anmelderroste restaurant i Boltens Gård ved Kongens Nytorv.

Denne nyhed fra Den Lille Fede Restaurant kunne ikke landet på Sweetdeal på et bedre tidspunkt! Forkæl dig selv med en storslået middagsoplevelse i den søde juletid eller læg den under træet til en, der sætter pris på god mad og drikke. 

 

Den Lille Fede Restaurant er en højt anmeldt perle, der ligger centralt i København og serverer udsøgte menuer bestående af delikate retter. Restauranten gør sig især bemærket for den uovertrufne service, som det vidende personale yder for deres gæster. Tjenerne er altid klar med en sjov bemærkning, et glimt i øjet og et godt råd om den bedste vinparring. Passion for god mad og service skinner virkelig igennem her.

 

Med denne Sweetdeal bliver I inviteret indenfor til en 5-retters månedsmenu, der skifter cirka hver 4. uge og afspejler sæsonens råvarer og traditioner. Indløser I jeres deal til januar, står menuen bl.a. på muslingesuppe, meunierestegt fisk og Duroc svinenakke. Men hvem ved, hvilke lækkerier, man får lov at smage i måneden efter?

 

Slå til i dag og gør en god deal på en fantastisk middag midt i København.

 

Du får:

  • 5-retters menu hos Den Lille Fede Restaurant

Sweetdealpris 279 kr. Normalpris 425 kr. Spar 34 %

 

Menuen skifter hver 4. uge men består f.eks. af: 

  • Muslingesuppe -  paprika, fisk og dild
  • Meunierestegt fisk - persille, mandel og kål
  • Duroc svinenakke - æble, timian, kartoffel og persillerod
  • Gougéres - Vesterhavs ost, solbær og granola
  • Créme Brülée - chokolade, peanuts og citrus

 

Om Den Lille Fede Restaurant

I centrum af København, ved Boltens Gård ved siden af Kongens Nytorv, ligger Den Lille Fede Restaurant. Dette er en en særdeles hyggelig og romantisk restaurant med fokus på at stimulere alle sanserne. Her lægges vægt på at yde den gode service i en afslappet atmosfære. Du vil derfor her opleve en uformel tone og et kækt blik i øjet. 

På Den Lille Fede Restaurant er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas. Her er målet at give dig en hyggelig aften med dejlige smagsoplevelser på tallerkenen og i glasset. Visionen er bl.a. at servere fremragende mad og god vin til rimelige penge.

 

Køkkenet er kokkenes legeplads. Her får kreativiteten frit spil og nye idéer bliver udviklet og testet hver dag, før de ender på menuen. Inspirationen kommer især fra det nye nordiske køkken, der ofte kombineres med nye ideer og fortolkninger på spændende måder. Menuen skifter ca. hver 4. uge, så du altid kan opleve noget nyt, når du kommer indenfor til en god bid mad.

 

Flotte anmeldelser

 

Den Lille Fede Restaurant har utroligt flotte anmeldelser. Sofie, der laver rejsedeals til jer her på Sweetdeal har selv været forbi og smagt på middagen. Hun fortæller:

 

"Et par timer inden besøget modtog vi en kærlig reminder på SMS, hvor der bl.a. stod, at hvis man havde en bagkant/deadline, måtte man gerne informere restauranten om dette, så de kunne tage hensyn. Super fin information og service at få.

 

Betjeningen var super fin. Personalet var søde og opmærksomme trods, der var fuldt booket og 2 store selskaber. På et tidspunkt fortæller vores tjener os, at der vil være en længere pause inden næste ret serveres, men han vil meget gerne stille mere brød på bordet, hvis vi mangler.

 

Maden var super god. Den smagte virkelig godt og var flot anrettet. Vi gik derfra mætte uden at være overmætte. Vi fik 5 retter, og muligheden for at tilkøbe 2 ekstra retter, hvis vi ønskede dette.

 

Jeg vil give Den Lille Fede 5 stjerner og kommer gerne igen en anden gang."

 

Sofie var spiste restauranten i vinteren 2023. Foruden Sofies egen anmeldelse scorer Den Lille Fede højt på TripAdvisor med 4,5 ud af 5 stjerner og næsten 800 anmeldelser.

 

5 retter på Den Lille Fede Restaurant

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail