Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Juleplatte på The Modern

Nyd en udsøgt juleplatte til under halv pris hos anmelderroste The Modern på hyggelige Sankt Annæ Plads i Indre København.

Juleplatte på The Modern

Nyd en udsøgt juleplatte til under halv pris hos anmelderroste The Modern på hyggelige Sankt Annæ Plads i Indre København.

Findes der noget bedre end at samles med dine allernærmeste om et julebord, hvor alle juleretterne bare sidder lige i skabet? Med denne deal er der lagt op til julehygge og et måltid i absolut særklasse. I december kan du nemlig få en gennemført juleplatte med alle dine julefavoritter til UNDER halv pris på The Modern i hjertet af København.

 

Hos The Modern står ejeren selv i køkkenet og bruger sine erfaringer fra bla. Michelin-restauranten Geranium, Nimbs Terrasse i Tivoli og d'Angleterres Marchal. Så glæd dig til en lækker juleplatte, der blander det klassiske med det moderne og uventede. 

 

Du får:

  • Juleplatte

Sweetdealpris 169 kr. Normalpris 374 kr. Spar 54 %

 

Juleplatten består af:

  • 2 Slags Sild
  • Gravad Laks
  • Fiskefilet med Remoulade
  • Hønsesalat
  • Flæskesteg
  • Mørbrad Bøf med Svampe A la Creme ost
  • Ris Ala Mande

 

Om The Modern Café & Brasserie

The Modern Café & Brasserie ligger i Frederiksstaden, som er en af de mest prominente bydele i København, hvor ambassader, advokatkontorer og kongefamiliens resident, Amalienborg, er nogle af de nærmeste naboer.

 

Her kan du nyde en skøn frokost i de hyggelige og stemningsfulde rammer med udsigt til Sankt Annæ Plads' summende liv. 

 

Menukortet hos The Modern bærer stort præg af det sydeuropæiske køkken i en skøn sammensætning med det danske. Her går den nordiske elegance hånd i hånd med det franske, italienske og spanske køkkens raffinerede smagsnuancer. 

Juleplatte på The Modern

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail