Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Værdibevis til New Japan

Vælg frit fra menukortet hos New Japan på Østerbro og nyd en velsmagende middagsoplevelse med dine yndlingsretter.

Værdibevis til New Japan

Vælg frit fra menukortet hos New Japan på Østerbro og nyd en velsmagende middagsoplevelse med dine yndlingsretter.

Vi tænker typisk først på sushi, når vi tænker på japansk mad. Men sushi er bare ét aspekt af japansk cuisine. Det japanske køkken byder på så meget mere, og med et værdibevis til New Japan på Østerbro kan du smage et stort udvalg af dem. Her er den rå fisk skiftet ud med smagfulde varme retter. Smag f.eks. de lækre sticks med kylling, tigerrejer, oksefilet eller laks. 

Uanset hvad du sætter gaflen eller spisepindene i, vil du blive fristet til at udbryde ”Oishīdesu”, hvilket er japansk for ”Det er er lækkert”.

 

Maden er tiltænkt som takeaway, men der 4 pladser til spisende i den lille restaurant. Det er ikke muligt at bestille bord.

Du får:

  • Værdibevis til New Japan

Sweetdealpris 89 kr. Normalpris 150 kr. Spar 40 %

 

Om New Japan

Drømmen om New Japan har simret i 20 år lige siden ejeren, Idris, blev uddannet kok ved den allerførste Sticks'n'Sushi i Danmark. Idris har i dag en passion for det japanske yakitori køkken, der brænder så varmt som den grill, han står ved. Du kan derfor forvente en glad og god service, der afspejler den store lidenskab i køkkenet.

 

New Japan kombinerer mentaliteten, råvarerne og disciplinen fra Japan med streetfood alt sammen tilberedt i et sublimt køkken.

 

Duften fra de japanske delikatesser når helt ud på gaden og lokker forbipasserende ind til det, der som navnet betegner, er det nye Japan.

Værdibevis til New Japan

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail