Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

1 times Simbold

NYHED: Saml vennerne og prøv en blanding af fodbold og pool i Waves i Greve. Den perfekte aktivitet til julefrokosten.

1 times Simbold

NYHED: Saml vennerne og prøv en blanding af fodbold og pool i Waves i Greve. Den perfekte aktivitet til julefrokosten.

Mangler I en sjov aktivitet til årets julefrokost? Eller vil du samles med vennerne på en anderledes måde? Så skal I prøve Simbold i Waves shoppingcenter i Greve. For kun 55 kroner får I en Simbold bane helt for jer selv - uanset hvor mange I er.

 

Simbold er en ny sport, der kombinerer fodbold og pool, hvor alle kan være med. Her er der garanti for godt humør, konkurrence og hygge - og med halv pris kan I more jer helt uden sved på panden.

 

I Simbold gælder det om at skyde sine egne bolde (blå eller pink) I hul først, og til sidst afslutte med den sorte bold. Der er 7 blå, 7 pink, 1 sort og 1 hvid bold. Og så gælder det selvfølgelig om at vinde den venskabelige håneret over det andet hold. 

 

Selvom Simbold ikke er de første til at kombinere fodbold og pool, så er de muligvis de bedste til det. Prøv selv og giv en underholdende udfordring til dine venner!

 

Du får:

  • 1 times Simbold 

Sweetdealpris 55 kr. Normalpris 110 kr. Spar 50 %

 

Om Simbold i Waves Shoppingcenter

Simbold er startet af Frederik Osted Simson, der selv er tidligere divisions fodboldspiller. Og glæden ved sporten skinner bestemt igennem, når man bliver udfordret på taktik og teknik.

 

Du finder Simbold i det store shoppingcenter Waves i Greve. Centret ligger tæt på motorvejen, og der er gratis parkering lige udenfor, så du nemt kan komme til og fra uden at skulle tænke på dyre parkeringsafgifter. Det eneste du skal tænke på er at have det sjovt!

1 times Simbold

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail