Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

3-retters middag hos Tacobello

NYHED: Nyd en latinamerikansk middag med bl.a. 3 tacos og argentinsk crème brûlée hos Tacobello på Nørrebro

3-retters middag hos Tacobello

NYHED: Nyd en latinamerikansk middag med bl.a. 3 tacos og argentinsk crème brûlée hos Tacobello på Nørrebro

Nyd en formidabel middag med masser af smag til Sweetdealpris. Tacobello er helt ny på Sweetdeal og tilbyder jer at smage det bedste fra det latinamerikanske køkken.

 

Med denne deal får du en 3-retters aftenmenu med hele 40 % rabat. Menuen starter med coquetas (fritterede kartoffelkugler), der følges af 3tacos med forskelligt fyld. Middagen slutter sødt med en latinamerikansk udgave af den franske crème brûlée.

 

Mød vennerne til en festlig aften og nyd den lækre middag sammen med et par drinks. Uanset om I er til en farverig cocktail, mexicanske øl eller tequila, har Tacobello et stort udvalg. 

 

Du får:

  • 3-retters middag hos Tacobello

Sweetdealpris 213 kr. Normalpris 355 kr. Spar 40 %

 

Menuen består af: 

  •  Croquetas - Fritterede og krydrede kartoffelkugler serveret med guacamole
  • 3 tacos: 1 cha cha pollo (langtidsbraiseret kylling) , 1 amigo carne (Langtidsbraiseret oksekød) og 1 veggie (krydrede kidneybønner)
  • Argentinsk crème brûlée

 

Om Tacobello

Hos Tacobello, der ligger i hjertet af Nørrebro, kan du dykke ned i den latinamerikanske kultur og smage på de bedste og mest autentiske retter. Det er her, traditioner møder nutid, og hvor drikkevarerne tages lige så seriøst som maden. Det er derfor her, du finder Danmarks største udvalg af tequila, og vinene er nøje udvalgt til at komplimentere retterne. 

 

Menukortet består af traditionelle latinamerikanske retter som højbelagte tacos, birrrias og quesadillas, men råvarerne er så vidt muligt lokale og afspejler restaurantens placering i København. Hos Tacobello vil du derfor opleve gastronomi, der forener det bedste fra Latinamerika med et strejf af dansk kvalitet.

3 retter hos Tacobello

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail