Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Massage og spa hos Ni'mat

Nyd en times massage og en times adgang til det luksuriøse spaområde hos Ni'mat Spa på Hotel Clarion Copenhagen Airport.

Massage og spa hos Ni'mat

Nyd en times massage og en times adgang til det luksuriøse spaområde hos Ni'mat Spa på Hotel Clarion Copenhagen Airport.

Oplev ultimativ velvære og forkælelse hos Ni'mat Spa, der holder til på Hotel Clarion. Med denne deal kan du forkæle dig selv eller en, du holder af, med en times massage og en time i spaen.

 

Massagen er fysiurgisk, en effektiv massageform, der gennemarbejder alle kroppens muskler og løsner op i spændinder og myoser. Efter behandlingen vil du derfor føle dig afslappet lang tid efter. 

 

Men forkælelsen stopper naturligvis ikke der. Efter massagen har I nemlig 1 times adgang til det luksuriøse spaområde, der ligeledes emmer af afslapning. Vandtemplet hos Ni’mat Spa er en smuk oase, hvor man ikke kan andet end at slappe af og lade velværen fylde i kroppen. Stemningen er rolig, og stilen asiatisk inspireret. Luften er let og frisk med snert af olier og blomster. De eneste lyde er dæmpet afspændingsmusik og rindende vand. Interiøret er smukt og holdt i naturlige materialer som sten og bambus.

 

Slå til i dag og tag en spadag ud af kalenderen. Du fortjener det.

 

Du får:

  • 1 times fysiurgisk massage og 1 times spa

Sweetdealpris 595 kr. Normalpris 900 kr. Spar 34 %

 

Om Ni'mat Spa

Ni’mat Spa holder til på Hotel Clarion i Kastrup og tilbyder wellness i verdensklasse, baseret på asiatiske traditioner. Dybe farver pryder væggene, Buddha-figurer maner til ro, lækker musik fylder ørene, og den rolige atmosfære, der giver et indblik i østens mystik, inviterer dig indenfor til komplet afkobling og pleje af krop og sjæl.

 

Så snart du træder ind ad døren, mærker du stemningen – en uspoleret ro, bløde toner og afslappende dufte imødekommer dig, og i receptionen bliver du budt velkommen af værtinden.

Massage og spa hos Ni'mat

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail