Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

'Copenhagen in Common' hos DAC

Oplev den store udstilling 'Copenhagen in Common' hos Dansk Arkitektur Center inkl. 1 varm drik og dagens kage.

'Copenhagen in Common' hos DAC

Oplev den store udstilling 'Copenhagen in Common' hos Dansk Arkitektur Center inkl. 1 varm drik og dagens kage.

Start det nye år med et inspirerende besøg hos Dansk Arkitektur Center (DAC), hvor du frem til 25. februar kan opleve den store udstilling 'Copenhagen in Common'. Her zoomes der ind på de steder i København, hvor fællesskabet har særligt gode betingelser. Københavnerne, tilflytterne, pendlerne og turisterne spørges om, hvor København er allerbedst. Hvor føler de sig hjemme i byen, og hvilke byrum virker modsat?  Arkitekterne bag projekterne stilles spørgsmål om, hvad der er lykkedes efter hensigten. Hvad er de særlig glade for, og hvad kunne være bedre? Gå på opdagelse i København og udforsk, hvad byen betyder for dig, mig og os.

 

Udover ’Copenhagen in Common’ kan du  opleve Danmarks nationale galleri ’So Danish!’, der fremviser det bedste arkitektur, som Danmark og København har at byde på. Efter udstillingerne bydes du på en varm drik efter eget valg og dagens kage i DAC Café, hvor du bliver mødt med et vildt panoramaudsyn med en følelse af at være til stede midt i byens knudepunkt. Hvis vejret tillader det, er du også meget velkommen til at besøge ’Havne- eller Byterrassen’, som ligger på toppen af BLOX og giver et enestående udsyn over København. 

 

Bliver du inspireret under dit besøg og gerne vil have en souvenir med hjem, kan du vise dit værdibevis i DAC Design shop og få 10 % rabat. 

 

Du får:

  • Entrebillet til DAC inkl. 1 varm drik og dagens kage

Sweetdealpris 120 kr. Normalpris 200 kr. Spar 40 %

 

OBS: Børn under 18 år har gratis adgang til DAC ifølge med en voksen/voksne.

 

Om Dansk Arkitektur Center

Dansk Arkitektur Center (DAC) er en international kulturattraktion for alle, der vil opleve banebrydende arkitektur og lære mere derom. Centeret er en spændende oplevelse for børn så vel som voksne, dem, der besøger København lejlighedsvist og dem, der har boet hele deres liv i hovedstaden. Gennem udstillinger, ture, events, læring og netværk skabes der hos DAC rum til inspiration, nydelse og fordybelse.

 

Foruden de spændende indendørs udstillinger, ligger DAC i den spektakulære bygning BLOX, som i sig selv er en arkitektonisk oplevelse. Her befinder I jer i hjertet af København, ved inderhavnen, i Københavns Kulturkvarter. Fra DACs tagterrasse har I en fantastisk udsigt over både by og havn og kan se nogle af byens mest velkendte bygninger og attraktioner.

 

Besøg også DAC Design Shop og gå på opdagelse i et håndplukket udvalg af nyt, dansk design i alt fra smykker og ure til bøger, print og design. Alt i butikken er nøje udvalgt ud fra nøgleord som klimavenlighed, bæredygtighed og nyskabelse. Sortimentet og indretningen er en helhedsoplevelse, der konstant skifter og dermed en ny oplevelse, hver gang du kigger forbi. DAC Design Shop laver ofte pop-up udstillinger med særligt udvalgte brands og fører også eksklusive produkter, der kun sælges i et begrænset antal. 

 

Det er utrolig nemt at komme til DAC. Metroen kører tæt dertil (Rådhuspladsen og Gl. Strand), eller du kan benytte BLOX-parkering med indkørsel fra Vester Voldgade 129). Kommer du på cykel, er du velkommen til at parkere på Bryghuspladsen og i BLOX’ indendørs cykelkælder. Både bus og havnebus går ligeledes lige til døren. Så nyd en hyggelig dag i DAC som en del af din næste tur til København.

Copenhagen in Common hos DAC

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail